Brezplačna delavnica - »BlockChain tehnologija prihodnosti in njena uporabna vrednost za podjetništvo«, Žalec

Brezplačna delavnica - »BlockChain tehnologija prihodnosti in njena uporabna vrednost za podjetništvo«, Žalec

03. 04. 2018

Datum: 13. april 2018, ob 10. uri

Kraj: Zbornica zasebnega gospodarstva Žalec (predavalnica), Levstikova ulica 2, Žalec

Zbornica zasebnega gospodarstva Žalec, SPOT svetovanje Savinjska, organizira brezplačno delavnico z naslovom: »BlockChain tehnologija prihodnosti in njena uporabna vrednost za podjetništvo««, ki bo potekala v petek, 13. aprila 2018, s pričetkom ob 10. uri v predavalnici Zbornice zasebnega gospodarstva Žalec, Levstikova ulica 2, Žalec. Delavnica bo trajala približno tri ure.

Na delavnici boste izvedeli kaj je BlockChain tehnologija, podrobnosti o Bitcoinu in kriptovalutah, kako na varen način investirati v kriptosvet, katere so prave informacije in kako bo svet nove tehnologije resnično izgledal.

Predavala bosta g. Kristian Oberski, ki je eden izmed prvih na svetu začel vizionarsko proučevati svet kriptovalut in ga. Zdenka Čemažar Vrban, ki že vrsto let deluje v svetu osebnih financ, raziskuje in sledi finančnim trgom in novostim.

Udeležba je brezplačna!

Prijava: Vsa zainteresirana podjetja in potencialne podjetnike vabijo, da svojo udeležbo potrdijo najkasneje do četrtka, 12. aprila 2018 na e-naslov: barbara.mesarec@ozs.si.

Dodatne informacije:Zbornica zasebnega gospodarstva Žalec, SPOT svetovanje Savinjska, Kontaktna oseba: Barbara Mesarec Jakopič, Tel: (03) 712 05 00, e-naslov: barbara.mesarec@ozs.si.

Več o delavnici

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj