Javni razpis za spodbujanje začetnih investicij in investicij v razširjanje dejavnosti in razvoj v letu 2018 v občini Postojna

Javni razpis za spodbujanje začetnih investicij in investicij v razširjanje dejavnosti in razvoj v letu 2018 v občini Postojna

27. 03. 2018

Objavljeno: Občina Postojna, 15. 3. 2018, www.postojna.si

Predmet razpisa: Predmet razpisa je sofinanciranje upravičenih stroškov za materialne in nematerialne investicije.

Namen razpisa:Namen javnega razpisa je vzpostavitev učinkovitega podpornega okolja za potencialne podjetnike in delujoča podjetja v vseh fazah njihovega razvoja, povečanje možnosti za ustanavljanje novih podjetij in spodbujanje njihove rasti ter spodbuditev povezovanja med raziskovalnimi in izobraževalnimi organizacijami ter gospodarstvom.

Več

Pogoji za sodelovanje: Več o pogojih najdete tukaj.

Vrednost razpisa: Okvirna višina razpoložljivih sredstev znaša 18.000 €.

Razpisnik: Občina Postojna

Rok: Skrajni rok za oddajo prijave je 30. 9. 2018 oz. do zaprtja javnega razpisa zaradi porabe sredstev.

Dodatne informacije: Dodatne informacije in pomoč pri izpolnjevanju ter pojasnjevanju obrazcev so na voljo vsak delovni dan med 9. in 12. uro na občini Postojna, Kontaktna oseba: Tatjana Rolih, Tel: (05) 7280 789, e-naslov: tatjana.rolih@postojna.si.

Razpisna dokumentacija: Razpisna dokumentacija je na voljo na spletni strani Občine Postojna: www.postojna.si ali v sprejemni pisarni Občine Postojna, Ljubljanska cesta 4, Postojna.

Več: Več o javnem razpisu najdete tukaj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj