Javni razpis za dodelitev finančnih sredstev za pospeševanje razvoja malega gospodarstva v Občini Vodice

Javni razpis za dodelitev finančnih sredstev za pospeševanje razvoja malega gospodarstva v Občini Vodice

27. 03. 2018

Objavljeno: Občina Vodice, 21.2.2018, www.vodice.si

Predmet razpisa: Predmet javnega razpisa je dodelitev nepovratnih finančnih sredstev za pospeševanje razvoja malega gospodarstva v občini Vodice.

V letu 2018 bodo sredstva namenjena naslednjim ukrepom:

  • Ukrep 1: Spodbujanje začetnih investicij in investicij v razširjene dejavnosti in razvoj - sofinanciranje upravičenih stroškov za materialne in nematerialne investicije.
  • Ukrep 2: Spodbujanje odpiranja novih delovnih mest in samozaposlovanja - povečanje števila zaposlenih in ustvarjanje novih delovnih mest ter zmanjševanje brezposelnosti.

Več

Pogoji za sodelovanje: Več o pogojih najdete tukaj.

Vrednost razpisa: Skupna višina finančnih sredstev za leto 2018, znaša 3.338,46 EUR, in sicer za ukrep 1 (spodbujanje začetnih investicij in investicij v razširjene dejavnosti in razvoj) v višini 1.252,00 EUR za ukrep 2 (spodbujanje odpiranja novih delovnih mest in samozaposlovanja) pa v višini 2.086,46 EUR.

Razpisnik: Občina Vodice

Rok: Rok za oddajo vlog je 12. 10. 2018.

Dodatne informacije: Dodatne informacije so na voljo v sprejemni pisarni Občine Vodice, Kontaktna oseba: Kristina Božič, Tel: (01) 833-26-12, e-pošta: obcina@vodice.si.

Razpisna dokumentacija: Vlogi sta dostopni na spletni strani občine Vodice: www.vodice.si, možno pa ju je tudi osebno prevzeti v sprejemni pisarni občine Vodice v času uradnih ur, in sicer z dnem objave na uradni spletni strani občine Vodice.

Več: Več o javnem razpisu najdete tukaj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj