Gospodarska delegacija v Turčijo, Istanbul in Bursa

Gospodarska delegacija v Turčijo, Istanbul in Bursa

12. 10. 2010

Datum: 22. do 26. november 2010

Kraj: Turčija, Istanbul in Bursa

JAPTI in Ministrstvo za gospodarstvo RS v sodelovanju z GZS in Generalnim konzulatom Slovenije v Istanbulu organizirajo obisk gospodarske delegacije v Istanbulu in Bursi, od 22. do 26. novembra 2010.

Obisk gospodarske delegacije je namenjen vsem slovenskim podjetjem, ki imajo interes po potencialnih novih poslovnih partnerstvih v Turčiji in/ali utrditvi ter nadgraditvi že obstoječih. Za člane gospodarske delegacije bosta organizirani dve konferenci oz. predstavitvi Slovenije, v okviru katerih bodo potekala tudi v naprej organizirana individualna poslovna srečanja. V okviru obiska slovenske gospodarske delegacije v Turčiji bomo s pomočjo Generalnega konzulata Slovenije v Istanbulu za vas skušali urediti tudi dodatne bilateralne sestanke skladno z vašim poslovnim interesom.

Več o okvirnem programu obiska, stroških udeležbe…, najdete tukaj.

Prijave: Vaš interes za sodelovanje v delegaciji potrdite z izpolnjenim obrazcem »Company Profile« (v ang. jeziku), ki ga pošljete najkasneje do 14. oktobra 2010 po elektronski pošti na naslov: ante.milevoj@gzs.si ali po faksu na številko: (01) 58 98 100.

Na osnovi natančno izpolnjenega »Company Profile-a« v ang. jeziku bodo organizirani individualni sestanki med vami in turškimi podjetji v okviru obeh poslovnih konferenc.

Dodatne informacije: Dodatne informacije posreduje Ante Milevoj, Tel: (01) 5898 151, E-pošta: ante.milevoj@gzs.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj