Povabilo podjetjem s področja prehrambene industrije za udeležbo na B2B poslovnih sestankih v Franciji (Pariz)

Povabilo podjetjem s področja prehrambene industrije za udeležbo na B2B poslovnih sestankih v Franciji (Pariz)

13. 03. 2018

Datum: od 11. do 14. junija 2018

Kraj: Pariz, Francija

SPIRIT Slovenija, javna agencija v sodelovanju s Pariško zbornico za trgovino in industrijo - CCI Paris Ile-de-France in Veleposlaništvom RS v Parizu ter ob finančni podpori Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo organizira B2B poslovne sestanke slovenskih prehrambenih podjetij s francoskimi kupci, distributerji, centralnimi nabavami za trgovine na drobno, specializiranimi trgovskimi verigami, veletrgovci, agenti, uvozniki.

B2B dogodek - poslovni sestanki in predstavitve - bo predvidoma potekal med 11. in 14. junijem 2018, v Parizu in je namenjen slovenskim podjetjem s področja prehrambene industrije (živila in pijače), ki želijo širiti in diverzificirati svoje poslovanje na francoskem trgu in iščejo poslovne partnerje na francoskem trgu.

Prijave: Zainteresirana slovenska podjetja vabimo, da potrdite svoj interes tako, da izpolnite v angleškem jeziku e-prijavnico in priložen vprašalnik. Prosimo, da natančno izpolnite vsa vprašanja v priloženem vprašalniku. Pri izpolnjevanju vprašalnika bodite prosimo pozorni na naslednji vprašanji:

  • želje za poslovne sestanke s francoskimi podjetji - navedite imena francoskih podjetij in oseb, če z njim razpolagate, in
  • PPT predstavitve ali e-katalog izdelkov, ki jih priložite vprašalniku.

Izpolnjen vprašalnik pošljite najkasneje do srede, 4. aprila 2018 na e-naslov: mojca.becinkret@spiritslovenia.si.

Prosimo vas, da upoštevate ta časovni okvir zaradi ustrezne priprave in organizacije B2B poslovnih sestankov.

Na podlagi pregleda vseh prejetih vprašalnikov (prijav podjetij) in priložene dokumentacije bo CCI Paris opravil izbor slovenskih podjetij, ki se bodo imela možnost udeležiti dogodka in B2B sestankov. Izbrana bodo podjetja in izdelki, ki so po strokovni oceni in utemeljitvi CCI Paris primerna za prodajo na francoskem trgu. Prijavljena podjetja bodo naknadno obveščena o izboru.

Za vsako izbrano slovensko podjetje bo individualno organiziranih okoli 6 tailor-made B2B poslovnih sestankov s potencialnimi francoskimi partnerji, ki bodo potekala večinoma na sedežih francoskih podjetij.

Kotizacije za udeležbo ni! Stroške organizacije B2B poslovnih sestankov slovenskih prehrambenih podjetij krije SPIRIT Slovenija. Stroške (letalskega) prevoza in hotelske namestitve krijejo udeleženci sami.

Dodatne informacije: SPIRIT Slovenija, javna agencija, Kontaktna oseba: Mojca Bec Inkret, Tel: (01) 53 09 811, e-naslov: mojca.becinkret@spiritslovenia.si.

Elektronski dokumenti:

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj