Brezplačna delavnica - "Zaženi svoj (energetski) startup!", Lukovica pri Domžalah

Brezplačna delavnica - "Zaženi svoj (energetski) startup!", Lukovica pri Domžalah

13. 02. 2018

Datum: 23. in 24. februar 2018

Kraj: v prostorih Srečne hiše v Lukovici pri Domžalah

Izteka se rok za prijavo na brezplačno delavnico o komuniciranju novih rešitev, inovacij in ustanovitvi novega (energetskega) podjetja, ki jo med 23. in 24. februarjem 2018 v Lukovici pri Domžalah organizira medijska hiša Montel Energetika.NET ob podpori mednarodne organizacije WorldChicago. Izobrazba in smer študija nista pogoj, zainteresirani mladi se lahko prijavijo do 16. februarja 2018.

Področji znanosti in podjetništva sta pri nas slabo prepleteni, potreba po tem pa je vedno večja, ugotavljajo v Montelu Energetiki.NET. Podjetniki in znanstveniki morajo sodelovati, če naj bodo uspešni pri reševanju energetskih izzivov sedanjosti in prihodnosti. Zgolj ideja ni dovolj, potrebna je realizacija in lansiranje na trg.

Podporno okolje za to je v Sloveniji sicer vse širše, kakšne so možnosti, kateri so ključni koraki za uspešno realizacijo ideje in ustanovitev podjetja pa bo Montel Energetika.NET predstavila udeležencem brezplačne delavnice "Zaženi svoj (energetski) startup!", ki bo med 23. in 24. februarjem 2018 v prostorih Srečne hiše v Lukovici pri Domžalah. Udeleži se je lahko vsakdo, ki razmišlja o ustanovitvi svojega lastnega start-upa na bodisi energetskem ali drugem področju.

Program delavnice vključuje širok nabor uporabnih vsebin s področja komuniciranja novih rešitev, inovacij in ustanovitve novega podjetja. V petek, 23. februarja 2018, bodo znanja iz prve roke podajali glavna urednica in direktorica Montela Energetike.NET Alenka Žumbar Klopčič, direktorica ABC pospeševalnika start-upov Urška Jež ter predstavnik uspešnega energetskega start-upa DS Meritve Dejan Lešnik. V soboto, 24. februarja 2018, pa bo program namenjen skupinskemu delu in ‘energetskem pitchanju’.

Izobrazba in smer študija nista pogoj za prijavo, kandidatke in kandidati imajo lahko tako inženirsko ali naravoslovno kot družboslovno ozadje, prednost pri izboru pa bodo imeli predvsem tisti, ki bodo ob prijavi s CV-jem in motivacijskim pismom izkazali visoko mero vztrajnosti in motiviranosti za sodelovanje ter navdušili s svojo kreativnostjo.

Prijava: Zainteresirani mladi se lahko prijavijo do 16. februarja 2018 do polnoči preko e-naslova: urednica@energetika.net. O izboru pa bo organizator obvestil do 19. februarja 2018.

Program delavnice je objavljen na spletnem portalu: www.energetika.net/en-dogodki/ in Facebook profilu Montela Energetike.NET, za dodatna vprašanja pa je organizator na voljo tudi preko e-naslova: jasna.kofol@energetika.net.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj