Razpis za dodelitev finančnih sredstev iz občinskega proračuna za pospeševanje zaposlovanja v Občini Rogaška Slatina za leto 2018

Razpis za dodelitev finančnih sredstev iz občinskega proračuna za pospeševanje zaposlovanja v Občini Rogaška Slatina za leto 2018

30. 01. 2018

Objavljeno: Občina Rogaška Slatina, 21. 1. 2018, www.rogaska-slatina.si

Predmet razpisa: Občina Rogaška Slatina objavlja razpis po pravilu »de minimis« za dodelitev finančnih sredstev iz občinskega proračuna za pospeševanje zaposlovanja v Občini Rogaška Slatina za leto 2018.

Več 

Pogoji za sodelovanje: Za sredstva lahko zaprosijo:

  • majhne družbe in samostojni podjetniki posamezniki s sedežem dejavnosti v občini Rogaška Slatina,
  • fizične osebe, kadar gre za namene samozaposlovanja, pod pogojem, da imajo stalno prebivališče v občini Rogaška Slatina in so državljani Republike Slovenije.

Več o pogojih najdete tukaj.

Vrednost razpisa: Višina razpisanih sredstev znaša 34.000 EUR.

Razpisnik: Občina Rogaška Slatina

Rok: Rok za prijavo je odprt od datuma objave razpisa do porabe namenskih sredstev oziroma najkasneje do 1. 11. 2018.

Dodatne informacije: dodatne informacije o razpisnih pogojih in postopkih so vam na voljo na Občini Rogaška Slatina, Oddelek za gospodarstvo, Kontaktna oseba: Valerija Šket, Tel: (03) 81-81-728, e-pošta: valerija.sket@rogaska-slatina.si, vsak delovnik med 8. in 14. uro.

Razpisna dokumentacija: Vloge za prijavo na razpis so na voljo na vložišču ali na spletnih straneh občine Rogaška Slatina na naslovu: ww.rogaska-slatina.si.

Več: Več o javnem razpisu najdete tukaj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj