Brezplačna delavnica - »Osnove vizualne komunikacije in grafičnega oblikovanja«, Celje

Brezplačna delavnica - »Osnove vizualne komunikacije in grafičnega oblikovanja«, Celje

14. 11. 2017

Datum: 21. november 2017, ob 16. uri

Kraj: Inkubator Savinjske regije, Celje

Vabljeni v Inkubator Savinjske regije na brezplačno delavnico z naslovom: »Osnove vizualne komunikacije in grafičnega oblikovanja«, ki bo potekala 21. novembra 2017, ob 16. uri.

Na delavnici bodo govorili o vizualni komunikaciji, zakaj je danes pomembnejša in kompleksnejša kot kdajkoli prej in kako jo učinkovito uporabljati pri vsakdanjem delu.

Spoznali boste osnovne pojme in prijeme pri snovanju in uporabi grafičnega oblikovanja, vizualne identitete in celostne grafične podobe in poskušali ugotoviti, zakaj kljub navidez splošni dostopnosti in razumevanju oblikovalske dejavnosti, v našem prostoru odlična in učinkovita vidna komunikacija še vedno ni prevladujoča.

Predavatelj: Matija Kovač je arhitekt in oblikovalec, ki lastno prakso razvija v okviru podjetja zgradbazamisli, deluje pa tudi kot kreativni vodja Hiše kulture Celje in je avtor številnih grafičnih realizacij predvsem za naročnike s področja umetniške produkcije. Med najbolj referenčne projekte iz njegovega portfelja sodita grafični podobi za slovenski paviljon na beneškem arhitekturnem bienalu 2012 in bienalu sodobne umetnosti 2017.

Vstop prost!

Prijava: Prijave sprejemajo na e-naslovu: info@inkubatorsr.si.

Več o delavnici

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj