10. Dnevi podjetništva 2017, Ljubljana

10. Dnevi podjetništva 2017, Ljubljana

07. 11. 2017

10. Dnevi podjetništva 2017 so pred nami! Vabljeni na 9 brezplačnih predavanj, 2 okrogli mizi in 1 ekspresno debato!

Datum: 14. in 15. november 2017

Kraj: Tehnološki park Ljubljana, Tehnološki park 19 (stavba B), Ljubljana

10. Dneve podjetništva 2017 v partnerstvu tudi letos organizirata Tehnološki park Ljubljana in podjetje Data. Na njih so za podjetnike pripravili krajše sklope predavanj, okrogli mizi in ekspresno debato. Povabili so goste, da vam predstavijo najzanimivejše podjetniške teme za obdobje rasti.

Program 10. Dnevov podjetništva 2017

Ponujajo vam priložnost, da v dveh dneh izveste čimveč o kadrovanju, zaposlovanju, komunikaciji med zaposlenimi, zakonodajnih spremembah in zadnjem trendu na področju poslovanja - kriptovalutah. Pripravljajo odgovore na vprašanja o projektu pridobivanja nepovratnih sredstev za podjetnice, predavanje o trendih v digitalnem marketingu in uporabniški izkušnji na spletu, vzpostavitvi mednarodne prodaje iz Slovenije ter mednarodni izmenjavi podjetniških znanj.

Tudi letos bodo odprli svetovalnico, kjer vam bodo strokovnjaki iz podjetja Data takoj odgovorili na vaša podjetniška vprašanja!

Dnevi podjetništva 2017 bodo potekali 14. in 15. novembra v Tehnološkem parku Ljubljana, Tehnološki park 19 (stavba B), Ljubljana.

Dnevi podjetništva so brezplačni!

Dodatne informacije in prijave

Aktivnost sofinancira Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo Republike Slovenije.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj