Dan podjetništva 2017, Ljubljana

Dan podjetništva 2017, Ljubljana

19. 09. 2017

Datum: 5. oktober 2017

Kraj: Ljubljanski grad, Ljubljana

GEA College - Fakulteta za podjetništvo tudi v letu 2017 organizira že tradicionalni dogodek Dan podjetništva, ki bo potekal v sklopu Evropskega tedna podjetništva.

GEA College - Fakulteta za podjetništvo pripravlja v mesecu oktobru drzen, zanimiv podjetniško naravnan dogodek na katerem se bodo družili podjetniki, gospodarstveniki in vsi podjetniško misleči.

Na večernem dogodku bodo izkazali čast podjetništvu in se predvsem posvetili prihodnosti slovenskega ter evropskega podjetništva. Osrednja del slavnostnega dogodka bo zanimiva razprava z uspešnimi podjetnicami ter podjetniki z bogatimi in zanimivimi izkušnjami, ki bodo skupaj z nami govorili o razvoju, načrtih in smernicah podjetništva.

Spoznali boste tudi vizijo in recept za uspeh mlade generacije podjetnikov, ki so s svojimi idejami osvojili svet. Kje in kakšno bo slovensko podjetništvo prihodnosti? Kot je to v navadi iz preteklega leta bodo torej počastili tradicijo in se usmerili v prihodnost, ki je za vse podjetno naravnane svetla in mamljiva. Prihodnost namreč pripada podjetnim.

Večerni dogodek, ki ga zaznamujeta bogat vsebinski in družabni program bo tudi v tem letu postregel z odličnimi podjetniškimi temami, uspešnimi in znanimi govorci iz Slovenije in tujine ter se zaključil s prav posebno podjetniško zabavo.

Dodatne informacije in prijave

Partnerja dogodka:

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj