42. Business Meetups Nova Gorica

42. Business Meetups Nova Gorica

19. 09. 2017

Datum: 21. september 2017, s pričetkom ob 19. uri

Kraj: v lokalu Gallus Beer Bar v centru Nove Gorice

42. Business Meetups Nova Gorica bo potekal 21. septembra 2017, s pričetkom ob 19. uri v lokalu Gallus Beer Bar v centru Nove Gorice. Tokrat bo z vami Mic Melanšek iz Malih junakov.

Male junake zagotovo vsi poznate. Pod blagovno znamko najdemo personalizirane otroške knjige, ki so zajele Slovenijo, nas navdušile z njihovo barvito ilustracijo, besedili in osebno noto. Zgodbe so nastale s pomočjo avtorjev Dese Muck, Ferija Lainščka, Žige X Gombača in drugih. Kupci knjig si lahko sami izberejo ime in videz glavnega junaka.

Prva knjiga je nastala leta 2013. Otroke je zabavno poučila o pomenu umivanja rok. Danes je število zgodb, ki jih naročnik lahko personalizira, pester. Knjige Malih junakov bere že več kot 30 tisoč otrok, tudi v tujini. Mali junaki so vstopili na nemški, avstrijski, švicarski in italijanski trg. Želijo si utrditi svoj položaj v evropski literaturi. Samo na nemškem trgu prodajo 300 do 500 knjig dnevno.

Več o Malih junakih in njihovi poslovni zgodb, vam nam bo zaupal gost, Mic Melanšek. Vabljeni na Business Meetups, kjer boste Male Junake lahko pobliže spoznali!

Več na: https://malijunaki.si/.

Program:

18.30 - 19.00

Predstavitev gosta ter podjetniških priložnosti v Primorskem tehnološkem parku

19.00 - 20.00

Pogovor z gostom

20.00 - 20.30

Vprašanja in odprta diskusija

Moderator dogodka: Rok Gulič, OLLO Audio tools in start-up mentor.

Po pogovoru z gostom, sledi prijetno druženje na prvi jesenski dan!

Več

Business Meetups Nova Gorica so promocijsko motivacijski dogodki, ki se redno izvajajo v novogoriškem lokalu Gallus Beer bar z namenom identifikacije novih poslovnih idej in zagona novih podjetij s potencialom hitre rasti. Business Meetups gostije uspešne podjetnike in podjetnice, s katerimi predstavlja najsodobnejše teme iz start-up podjetništva, omogoča izmenjavo dobrih podjetniških zgodb, znanja, izkušenj, navezovanje novih poslovnih vezi ter novih poslovnih priložnosti.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Dogodek se izvaja v okviru prednostne naložbe 3.1 Spodbujanje podjetništva, zlasti z omogočanjem lažje gospodarske izrabe novih idej in spodbujanjem ustanavljanja novih podjetij, vključno s podjetniškimi inkubatorji.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj