Brezplačna predstavitev treninga HR MOJSTER, Ljubljana

Brezplačna predstavitev treninga HR MOJSTER, Ljubljana

29. 08. 2017

Za HR managerje in vse managerje, ki se ukvarjajo z vodenjem in razvojem kadrov

Datum: 5. september 2017, od 14. do 16. ure

Kraj: v prostorih podjetja Transformacija d.o.o. (3. nadstropje), Stegne 7, Ljubljana

Brezplačna predstavitev treninga HR MOJSTER bo potekala v torek, 5. septembra 2017, od 14. do 16. ure v prostorih podjetja Transformacija d.o.o. (3. nadstropje), Stegne 7, Ljubljana.

Bi si želeli, da vodstvo in sodelavci prisluhnejo vašim zamislim, jih podprejo in vam pomagajo pri njihovem uresničevanju? Si želite izboljšati kak odnos v delovnem okolju, da bi bilo sodelovanje lažje? Iščete pravo orodje, ki vam bo v pomoč pri izbiri in razvoju zaposlenih? Si želite postaviti jasne cilje? Imate željo po strokovnem in osebnostnem razvoju?

V kolikor se najdete v kateri od zgoraj naštetih situacij, vabljeni na predstavitev programa HR MOJSTER, ki je poglobljen trening namenjen HR managerjem in vsem drugim managerjem, ki se ukvarjajo z vodenjem in razvojem kadrov ter želijo osvojiti ali poglobiti veščine komunikacije, grajenja odnosov, postavljanja in doseganja ciljev ter motivacije posameznikov in skupin. Na treningu se spoznate tudi z enim od najboljših orodij za selekcijo in razvoj kadrov Profiles XT, ki vam bo pomagalo tako pri vašem osebnem razvoju, kot tudi pri selekciji in razvoju vaših zaposlenih.

Trener: Predstavitveno delavnico bo vodila Mojca Belak, NLP trener in NLP Master Coach.

Mojca je po izobrazbi univ. dipl. sociologinja, kadrovska menedžerka, ki je 15 let delovala na kadrovskem področju v različnih priznanih podjetjih, kjer je bila v vlogi vodje kadrovske službe in vodje razvoja kadrov. Njene prednosti so dolgoletna praksa dela z ljudmi, izkušnje pri delu z vodji in top menedžmentom ter z razvojem zaposlenih, zaradi česar dobro razume in pozna dinamike ter procese v podjetjih. Hkrati ima tudi sama izkušnje z vodenjem, motiviranjem in razvojem zaposlenih.

Že šest let pa se v podjetju Transformacija izobražuje, usposablja in je aktivna kot trenerka in coachinja. Vodi treninge NLP Diploma in NLP Praktik. Prav tako izvaja treninge s področja komunikacijskih veščin in odnosov v podjetjih ter osebne in poslovne coachinge s klienti.

Mojca je zavezana osebnemu in profesionalnemu razvoju. Na treningih in delavnicah se zna zelo dobro približati potrebam udeležencev in s tem zagotovi, da vsak udeleženec pridobi kar največ za svojo osebno in profesionalno rast.

Vstop prost.

Prijave: Prijavite se lahko na e-naslov: mojca@transformacija.com do zapolnitve mest.

Dodatne informacije: Dodatne informacije dobite na telefonski številki: 070 616 712.

Več

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj