Mednarodna konferenca - »Dnevi PPI2Innovate« (Lublin, Poljska)

Mednarodna konferenca - »Dnevi PPI2Innovate« (Lublin, Poljska)

22. 08. 2017

Datum: 3. oktober 2017, od 10.00 do 16.30 ure

Kraj: Lublin, Poljska

Rzeszow regionalna razvojna agencija (Rzeszow Regional Development Agency) iz Poljske vas vabi, da se udeležite brezplačne konference - »Dnevi PPI2Innovate« (PPI2Innovate Days), ki bo potekala v torek, 3. oktobra 2017, od 10.00 do 16.30 ure v Konferenčnem centru v Lublinu (Lublin Conference Centre) na Poljskem.

Konferenca bo potekala v okviru transnacionalnega projekta PPI2Innovate - Krepitev zmogljivosti za spodbujanje uporabe javnega naročanja inovativnih rešitev v Srednji Evropi. Projekt PPI2Innovate sofinancira transnacionalni program Interreg Srednja Evropa.

Konferenca je namenjena javnim naročnikom, in sicer ministrstvom, institucijam z lokalne in regionalne ravni, agencijam, ponudnikom javnih storitev itd. ter potencialnim članom inovativnih mrež vključujoč raziskovalne institucije, sektorske agencije in druge institucije.

Program konference

Namen konference je okrepiti znanje o javnem naročanju inovacij (v angl. Public Procurement of Innovation-PPI) s pomočjo predstavitve pripomočka PPI2Innovate, ki ga je pripravila prof. Gabriella M. Racca iz Univerze v Torinu. V predstavitev pripomočka PPI2Innovate bo vključena predvsem praktična uporaba procedur javnega naročanja.

Konferenca je brezplačna.

Prijava: Zaradi omejenega števila mest vas prosijo, da se na konferenco predhodno prijavite na tem spletnem naslovu.

Dodatne informacije: Za več informacij o dogodku se obrnite neposredno na organizatorja konference, in sicer na Rzeszow regionalno razvojno agencijo (Rzeszow Regional Development Agency) preko zgoraj navedene spletne strani, rubrika Contacts.

Informacije o dogodku so na voljo tudi na spletni strani projekta PPI2Innovate.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj