Zmagajte s prebojno idejo na Falling walls lab Ljubljana 2017

Zmagajte s prebojno idejo na Falling walls lab Ljubljana 2017

22. 08. 2017

ZMAGAJTE S PREBOJNO IDEJO IN Z NJO ODPOTUJTE NA FINALNI IZBOR V BERLIN!

Datum: 26. september 2017, ob 14. uri

Kraj: Ljubljana

Imaš inovativno idejo? Verjameš, da ima potencial in se bo razvila na gospodarskem, znanstvenem ali širšem družbenem okolju? Prijavi se na dogodek FALLING WALLSLAB LJUBLJANA 2017, da bodo slišali in videli prav tvojo prebojno idejo! Svoje edinstvene zamisli in inovativne projekte lahko strnete v prepričljivo 3 minutno predstavitev v angleščini ter s tem podrete zid na poljubnem področju.

Falling walls lab (FWL) je iz leta v leto bolj uveljavljen in obiskan dogodek, ki združuje prebojne inovativne ideje posameznikov. Ljubljanski univerzitetni inkubator (LUI) tudi letos v sodelovanju z Univerzo v Ljubljani organizira FWL, ki bo potekal 26. septembra 2017, ob 14. uri v Ljubljani.

Letošnja novost sta dve obvezni delavnici javnega nastopanja in učinkovitega pitchanja z vrhunskim coachom. V okviru dveh brezplačnih delavnic se boste naučili kako podati svojo idejo na najbolj učinkovit način in si tako povečati možnost zmage ter predstavitve svoje ideje v Berlinu pred investitorji iz mednarodnega okolja.

Zakaj se prijaviti?

  • tvojo poslovno idejo bodo slišali predstavniki gospodarstva in znanosti,
  • treniraš javno nastopanje v angleškem jeziku,
  • individualni coaching s trenerko javnega nastopanja,
  • pridobiš mednarodne izkušnje,
  • spoznaš ljudi, ki so odprte glave, tako kot ti,
  • kot zmagovalec odpotuješ v Berlin (pokrite imaš stroške potovanja in nočitve), 
  • kot zmagovalec dobiš vstopnico tudi za finalni FWL konferenco v Berlinu v vrednosti 1850€,
  • mreženje in pridobivanje novih potencialnih poslovnih partnerjev,
  • nora izkušnja!

Pomembni datumi:

  • 5. september 2017 - Predstavitvena delavnica na Ljubljanskem univerzitetnem inkubatorju (LUI), Vojkova 63, Ljubljana. Izvedeli boste, kdo se lahko prijavi, kako se prijaviti, pogoje sodelovanja, kaj se boste naučili ter spoznali lanskoletnega zmagovalca. Z veseljem vam bo svetoval in podal koristne napotke za finalni pitch ter delil občutke iz Berlina. Zaupali vam bodo tudi kako učinkovito izpolniti prijavnico in predstaviti svojo idejo, da bo komisija v Berlinu prepoznala vaš potencial in ti ponudila možnost nastopa v Ljubljani.
  • 6. september 20107 - Zadnji dan za prijavo na dogodek preko spletnega obrazca na povezavi: https://goo.gl/8u4wkC.
  • 12. in 19. september 2017 - Delavnici javnega nastopanja in učinkovitega pitchanja na LUI z Nino Dušič Hren in Niko Močnik.
  • 26. september 2017 - Finalni dogodek (lokacija bo znana naknadno)

Vse informacije, pogoje za prijavo in nagrade najdeš na spletni strani: http://lui.si/fwl/.

Lahko pa pokukaš tudi na uradno stran Falling walls Lab. Pišete lahko tudi na: fwl@lui.uni-lj.si. Veseli pa bodo tudi tvojega lajka na Facebook strani Falling Walls Lab Ljubljana.

Falling Walls Lab je serija neprofitnih znanstvenih konferenc, ki si prizadeva za izgradnjo in spodbujanje interdisciplinarnih povezav med mladimi raziskovalci. Falling Walls Lab je projekt sodelovanja med Falling Walls fundacijo, globalnim managersko-svetovalnim podjetjem AT Kearney (ustanovni partner) in Festo, svetovnim dobaviteljem pnevmatske in električne tehnologije za avtomatizacijo (globalni partner).

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj