Vladno-gospodarska delegacija v Tel Aviv: Mednarodna nanotehnološka razstava in konferenca Nano Israel 2010

Vladno-gospodarska delegacija v Tel Aviv: Mednarodna nanotehnološka razstava in konferenca Nano Israel 2010

21. 09. 2010

Datum: 7. - 10. november 2010

Kraj: Tel Aviv, Izrael

Javna agencija RS za podjetništvo in tuje investicije (JAPTI) in Ministrstvo za gospodarstvo v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Slovenije in Ministrstvom za visoko šolstvo, znanost in tehnologijo organizirajo vladno-gospodarsko delegacijo v Tel Aviv v okviru nanotehnološke razstave in konference Nano Israel 2010.

Obisk vladno-gospodarske delegacije, predvidoma pod vodstvom ministra za visoko šolstvo, znanost in tehnologijo, gospoda Gregorja Golobiča, je namenjen vsem zainteresiranim slovenskim podjetjem in raziskovalnim ustanovam, katerih dejavnost je povezana z nanotehnologijo. Gospodarska delegacijo bo tako osredotočena na naslednje sektorje: nano-materiali, nano-elektronika, nano-fotonika, nano-bio, nano-medicina, energija, voda in okolje, energija in okolje, laboratorijska oprema in instrumenti, naložbe in finančne storitve za industrijo, tehnične storitve za industrijo.

Več o tem si lahko preberete v vabilu.

Prijave: Vaš interes za sodelovanje v delegaciji potrdite z izpolnjenim obrazcem »Company Profile« v ang. jeziku, ki ga pošljete najkasneje do 4. oktobra 2010 po elektronski pošti na naslov: visnja.vulic@gzs.si ali po faksu na številko: (01) 58 98 100.

Dodatne informacije: Dodatne informacije posreduje Višnja Vulić, Tel: (01) 5898 362, E-pošta: visnja.vulic@gzs.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj