Vabilo podjetjem za posredovanje interesa za skupinsko udeležbo na sejmu IMM Köln 2018 (Nemčija)

Vabilo podjetjem za posredovanje interesa za skupinsko udeležbo na sejmu IMM Köln 2018 (Nemčija)

26. 06. 2017

Datum: od 15. do 21. januarja 2018

Kraj: Köln, Nemčija

Uspešen prodor na tuje trge je cilj vsakega izvoznika, zato so predstavitve na mednarodnih sejmih zelo pomembne. SPIRIT Slovenija, javna agencija glede na ponujeno priložnost za predstavitev slovenskih podjetij iz lesnopredelovalne industrije na sejmu IMM, ki bo potekal od 15. do 21. januarja 2018 v Kölnu, Nemčija poziva podjetja, da posredujejo svoj interes za skupinsko udeležbo na sejmu.

Sejem IMM je namenjen predstavitvi izdelkov in storitev s področja pohištvene industrije ter spremljajočih dejavnosti. V letu 2017 je na sejmu IMM na 158.000 m2 razstavnih površin svoje izdelke in storitve predstavilo 1.339 razstavljavcev iz 51 držav. Sejem si je ogledalo 148.000 obiskovalcev.

Več informacij o sejmu je na voljo na spletni strani: www.imm-cologne.com.

To povabilo je primarno namenjeno slovenskim podjetjem, ki proizvajajo proizvode oziroma izvajajo storitve na področju rabe lesa in imajo skladno s Standardno klasifikacijo dejavnosti (SKD) 2008 registrirano dejavnost na področju/oddelku C 16 (Obdelava in predelava lesa, proizvodnja izdelkov iz lesa, plute, slame in protja, razen pohištva) ali na področju/oddelku C 31 (Proizvodnja pohištva). Finančna sredstva za udeležbo podjetij iz navedenih področij na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu IMM zagotavlja Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo - Direktorat za lesarstvo. V primeru ustreznih razpoložljivih prostorskih kapacitet na sejmišču in finančnih sredstev za izvedbo skupinske sejemske predstavitve bodo v skupinsko predstavitev lahko vključena tudi podjetja iz drugih dejavnosti SKD ki ustrezajo profilu sejma.

SPIRIT Slovenija, javna agencija v okviru skupinskih predstavitev na sejmih v tujini krije stroške najema neopremljenega razstavnega prostora, tehničnih priključkov za potrebe delovanja skupinske stojnice in vpis razstavljavcev v sejemski katalog. Stroške elementov sejemske konstrukcije, postavitve razstavnega prostora, prevoza eksponatov in ostale stroške sejemske predstavitve krijejo podjetja sama. Skupinska stojnica je konstrukcijsko in grafično poenotena. Postavitev skupinske stojnice izvede skupen izvajalec postavitve.

V kolikor bo izražen zadosten interes podjetij in ima organizator sejma (sejmišče) za skupinsko predstavitev razpoložljive prostorske kapacitete, bo SPIRIT Slovenija, javna agencija prevzela celotno koordinacijo in izvedbo skupinske predstavitve na navedenem sejmu. V primeru izvedbe skupinske predstavitve na sejmu IMM Köln 2018 bo vabilo in prijavno gradivo za udeležbo na  sejmu objavljeno na portalu: www.spiritslovenia.si oz. www.izvoznookno.si.

Vabimo vsa podjetja, panožna združenja, sekcije in grozde oz. druga interesna gospodarska združenja, da nam sporočite svoj interes oz. interes vaših članov za skupinsko udeležbo na sejmu IMM Köln 2018.

Vljudno vas vabimo, da nam vaš interes za skupinsko udeležbo na sejmu posredujete v pisni obliki na priloženem obrazcu v skenirani obliki najkasneje do petka, 7. julija 2017 na e-naslov: matjaz.rovan@spiritslovenia.si.

Elektronski dokumenti:  

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj