Vabilo na forum: Bivanje z lesom »SloWOODlife«, Ravne na Koroškem

Vabilo na forum: Bivanje z lesom »SloWOODlife«, Ravne na Koroškem

20. 06. 2017

Datum: 21. junij 2017, ob 14. uri

Kraj: v prostorih Mladinskega hotela Punkl, Ravne na Koroškem

Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo - Direktorat za lesarstvo in Javna agencija SPIRIT Slovenija v sodelovanju z Agencijo Lotos organizirajo forum »BIVANJE Z LESOM SloWOODlife«.

Dogodek se bo odvijal v sredo, 21. junija 2017, v prostorih Mladinskega hotela Punkl (Ravne na Koroškem) s pričetkom ob 14. uri.

Forum BIVANJE Z LESOM SloWOODlife je namenjen prepoznavanju in promociji lesa kot gradbenega in dizajnerskega materiala, ki daje priložnost za izdelavo tako hiš iz lesa kot estetsko dovršenega pohištva, opreme ter raznovrstnih unikatnih umetnin. S predavanji in pogovori s priznanimi strokovnjaki, video prezentacijami in razstavo usmerjamo pogled v trajnostni razvoj in prepoznavanje kakovostne lesene gradnje in pomena lesa kot dobrine.

Program:

13:00 - 13.45

REGISTRACIJA UDELEŽENCEV PREDAVANJ, ZBIRANJE UDELEŽENCEV, DOBRODOŠLICA S POGOSTITVIJO IN OGLED OBJEKTA PUNKL (Gozdarska pot 18, Ravne na Koroškem)

Seznam predavateljev: www.slowoodlife.si

14:00 - 17:00

PREDAVANJA, NASTOPI, DIALOGI

17:00

ZAKLJUČEK S POGOSTITVIJO IN SPROŠČENIM DRUŽENJEM

Kotizacije ni. Udeležba na forumu je brezplačna. Za obiskovalce in udeležence foruma je organiziran tudi brezplačni avtobusni prevoz na kraj dogodka (iz Ljubljane in Maribora). Urnik organiziranega prevoza na: www.slowoodlife.si.

Prijave: Prijava je obvezna. Prijavite se lahko na e-naslovu: news@agencijalotos.net ali preko spletnega obrazca na: www.slowoodlife.si.

Dodatne informacije: Liljana Vogrinec, 041 283 694 / 02 74 71 20

Dogodek organizirata in finančno podpirata Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo Republike Slovenije - Direktorat za lesarstvo in Javna agencija SPIRIT Slovenija.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj