SAP Forum Slovenija 2017 - Digital Business, Brdo pri Kranju

SAP Forum Slovenija 2017 - Digital Business, Brdo pri Kranju

06. 06. 2017

Datum: 8. junij 2017

Kraj: Kongresni center Brdo pri Kranju

Digitalna preobrazba melje naprej. Njen cilj je jasen - uresničitev vizije digitalnega gospodarstva. Številna domača in tuja podjetja zelo aktivno delajo na lastni preobrazbi in nadgradnji, v digitalni svet je namreč treba vstopiti pripravljen. Digitalizacija ni bav-bav, v kar se boste lahko prepričali na letošnjem SAP Forumu, kjer vam bodo pokazali, kako in s čim družba SAP uresničuje lastno digitalno strategijo ter skupaj s partnerji in strankami pomaga graditi digitalno gospodarstvo.

Industrija 4.0 in internet stvari sta iz konceptne faze že prešla v konkretne rešitve in poslovne modele. Na dogodku vam bodo pokazali, kako tehnologija v praksi dela za vas, tudi takrat, ko se tega morebiti niti ne zavedate. Vabljeni ste, da se na SAP Forumu na lastne oči prepričate, kako digitalizacija premika mejnike, ter spoznate nove načine poslovanja in interakcije podjetij z zaposlenimi in strankami. V družbi domačih in tujih poslovnih inovatorjev se lahko mimogrede nalezete kakšne odlične poslovne zamisli in jo uresničite v lastnem podjetju.

VRHUNSKE VSEBINE

Ideje in odgovore na vprašanja kako poslovati v vse bolj digitalnem svetu so tisto, kar vam želijo predati na letošnjem SAP Forumu. Za vas so pripravili številne novosti, sveže ideje in poslovne priložnosti, povezane z digitalno preobrazbo in ustvarjanjem prave, zaželene drugačnosti.

Prihodnost poslovanja v digitalnem vam bo na glavnem predavanju orisal Martin Wezowski, eden najbolj inteligentnih ljudi v Evropi, ki bo predstavil iskanje ravnovesja med sodobno tehnologijo in človečnostjo. Kenneth Stevens pa bo predstavil platformo SAP Digital Enterprise Platform za digitalno gospodarstvo.

Okrogla miza z naslovom »Razmerje s kupci« bo gostila ugledne domače gospodarstvenike, ki bodo spregovorili o tem, kako se njihova podjetja soočajo z novo poslovno realnostjo in jo obračajo v svoj prid.

Popoldanski del dogodka bodo začinile praktične predstavitve. Predstavniki družbe Gorenje d.d. bodo predstavili uvajanje rešitve SAP Hybris in njeno vlogo v e-poslovanju družbe.

O vrtincu tehnoloških sprememb bo spregovoril Milan Spalevič iz podjetja Intel, medtem ko bo Monika Zajc iz podjetja EPPS predavala o novih poslovnih modelih, s katerimi se soočajo sodobne družbe.

Zelo zanimiva bo tudi študija primera implementacije rešitve S4HANA, kot eno prvih v regiji jo je uvedlo madžarsko logistično podjetje Waberer’s International.

Motivacija za spremembe v poslu se začne s posameznikom in skupino. Motivacijski govorka dr. Sanela Banovićiz UKC Ljubljana bo postregla z nasveti, kako se stresu izogniti. Predavanja »Posel so tudi ali predvsem čustva« vsekakor ne gre zamuditi.

ZAJTRK SAP PRVAKOV

Letošnji SAP Forum bodo začeli z res zdravim zajtrkom. Menda se v svetu uspešnih vsaka dobra zgodba začne z dobrim zajtrkom. Prav takšnega vam bodo tudi pripravili.

ZABAVA Z RAZVAJANJEM

Vsem, ki boste konferenčni del SAP Foruma zaključili skupaj z njimi na idiličnem Račjem otoku, bodo v popoldansko-večernem delu pripravili razvajanje z odlično glasbo, hrano in pijačo. Štiri ključne besede: DJ JAMirko, Reb Bull Lab Bar, nefiltrirano pivo Pivovarne Union in trendovski burgerji.

Program

Dogodek je brezplačen.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj