5. Konferenca o družinskem podjetništvu, Ljubljana

5. Konferenca o družinskem podjetništvu, Ljubljana

06. 06. 2017

Datum: 8. junij 2017

Kraj: Gospodarska zbornica Slovenije, Dimičeva 13, Ljubljana

Vabljeni na Gospodarsko zbornico Slovenije 8. junija 2017, ko bomo skupaj pogledali, kakšne pogoje za rast potrebujejo družinska podjetja.

Priznani govorniki iz različnih panog in poklicev bodo z vami delili najboljše prakse družinskih podjetij, izzivov, rešitev.

Program

Uvodničar 5. Konference o družinskem podjetništvu bo Alexis du Roy de Blicquy, predsednik uprave FBN International, »družinske poslovne mreže« oz. neprofitne mednarodne mreže, ki jo vodijo družinska podjetja za družinska podjetja s ciljem okrepiti uspeh skozi generacije. Ustanovljena je bila leta 1989, danes pa ima že več kot 10.500 posameznih članov iz več kot 3200 družinskih podjetij iz 60 držav. Alexis du Roy de Blicquy bo tako predstavil ravno ta vidik trajnostne raasti družinskega podjetništa in kako z njo doseči trajnostno svetovno gospodarstvo.

Pred prihodom v FBN je Alexis delal na vodstvenih položajih v različnih družinskih podjetjih, med drugim za LHOIST Group, Verlinvest in Armonea, ki je vodilna skupina v Evropi za nego starejših. Bil je tudi višji investicijski direktor v IFC (World Bank Group) v oddelkih za zakladništvo, infrastrukturo in mikrofinanciranje. Trenutno je član uprave Family Business International Foundation in član svetovalnega odbora pri Mind & Life Europe.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Nacionalna partnerja:

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj