Rektorjeva nagrada za naj inovacijo UL

Rektorjeva nagrada za naj inovacijo UL

14. 09. 2010

Vir in informacije: Ljubljanski univerzitetni inkubator (LUI), http://lui.si/slo/

Raziskovalci, študentje pozor!

Vsi, ki imate že razvite tehnološke in netehnološke inovacije, ki pa še niso prisotne na trgu, ste vabljeni, da se udeležite tekmovanja za Rektorjevo nagrado za naj inovacijo UL.

Rektorjeva nagrada je spodbuda za trženje in vstop na trg vseh inovacij, nastalih na Univerzi v Ljubljani. V poštev za natečaj pridejo tehnološke in netehnološke inovacije, ki bodo ocenjene glede na tržni potencial, razvitost inovacije, vsebino (vpliv na izboljšanje kvalitete življenja), ustreznost izvedbene skupine, ki bo zaključila razvojni del ter ustreznost izvedbene skupine, ki bo inovacijo tržila. Najboljše tri inovacije bodo prejele 3000 EUR, 2000 EUR in 1000 EUR ter brezplačno strokovno podporo in mentorstvo, ki bo prilagojeno potrebam komercializacije posamezne inovacije.

Prijave zbirajo do 18. oktobra 2010. Vsi, ki boste do tega datuma prijavili svojo idejo, boste lahko obiskovali brezplačne delavnice za izdelavo poslovnega načrta, preko katerega se uvrstite v nadaljnji krog tekmovanja. Razglasitev zmagovalcev bo 1. decembra 2010.

Dodatne informacije: Več o tekmovanju, pogojih in prijavi si lahko preberete prebere v dokumentu, na spletni strani projekta in na e-naslovu: info@lui.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj