Brezplačni seminar - »Prednosti in slabosti samozaposlitve«, Ljubljana

Brezplačni seminar - »Prednosti in slabosti samozaposlitve«, Ljubljana

30. 05. 2017

Datum:

  • 6. junij 2017, od 14.00 do 15.30 ure
  • 22. junij 2017, od 11.00 do 12.30 ure

Kraj: Dunajska cesta 136, Ljubljana

Izvajalec: Data d.o.o.

Na seminarju vam bodo predstavili finančne in organizacijske prednosti in slabosti samozaposlitve. Razkrilili vam bodo, kako je sestavljena plača, kolikšen delež morate odtegniti državi in koliko ostane vam, kako lahko kljub samozaposlitvi poskrbite za pokojnino in številne druge podrobnosti.

Vsebina izobraževanja:

Jure Filip v podjetju Data vsakodnevno skrbi za najzahtevnejša vprašanja podjetnikov s področja financ, davkov in računovodstva. Doslej je izvedel tudi že več kot 250 seminarjev in se na njih srečal z najrazličnejšimi podjetniškimi zagatami.

Kakšne so prednosti in slabosti samozaposlitve? Samozaposlitev prinaša svobodo, izzive, večje dohodke, a tudi večjo negotovost, neurejen delovnik in marsikatero drugo tegobo, s katero se zaposleni ne spopadajo. Če se zaposlimo, dobimo dopust, plačano bolniško odsotnost, socialno varnost, delo po ustaljenem urniku in … šefa.

Na seminarju Prednosti in slabosti samozaposlitve boste dobili vse potrebne informacije o finančnih in organizacijskih vidikih samozaposlitve. Razkrili vam bodo, kako je sestavljena plača, kolikšen delež morate odtegniti državi in koliko ostane vam, kako lahko kljub samozaposlitvi poskrbite za pokojnino in številne druge podrobnosti.

Kot samozaposlena oseba lahko sami upravljate s svojim časom in denarjem, ob dohodnini lahko uveljavljate tudi olajšave npr. za nakup računalnika ter upoštevate vse stroške za plačilo najemnine, telefona, ogrevanja, vode, potovanj, kosil, daril.

Če bi radi, ali je vaša poslovna ideja dovolj kakovostna za preživetje na trgu, priporočajo obisk brezplačnega seminarja »Zasluži denar s svojim hobijem ali idejo«. Pred samo registracijo podjetja, pa se udeležite brezplačnega skupinskega svetovanja, kjer vam bodo predstavili celoten postopek ustanovitve podjetja.

Program:

  • Naj se zaposlim ali samozaposlim?
  • Kaj se mi bolj izplača?
  • Z zaposlitvijo pridobim varnost, s samozaposlitvijo pa višje prihodke.
  • Kako povečati svoje prihodke?
  • Koliko stane delodajalca vaša plača in koliko dejansko prejmete na svoj TRR?
  • Bi radi sami upravljali z vsem denarjem, ki ga zaslužite?
  • Če bi z vrednostjo 4.000 evrov upravljali sami, bi bila vaša neto plača 2.000 evrov višja za vsaj 700 evrov!

Komu je izobraževanje namenjeno?

Seminar je namenjen vsem potencialnim podjetnikom ter zaposlenim ali brezposelnim osebam, ki se odločajo med zaposlitvijo in samozaposlitvijo, ambicioznim posameznikom, ki želijo opravljati poleg rednega tudi honorarno delo ter direktorjem in odgovornim osebam v podjetjih, ki zaposlujejo honorarne sodelavce.

Predavatelj: Jure Filip

Seminar je brezplačen!

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj