Brezplačna predstavitev orodja SDI - o motivaciji in medosebnih odnosih vaših zaposlenih, Ljubljana

Brezplačna predstavitev orodja SDI - o motivaciji in medosebnih odnosih vaših zaposlenih, Ljubljana

23. 05. 2017

Datum: 24. maj 2017

Kraj: Ljubljana

Namen seminarja:

Program je uvod v široko uporabno orodje SDI, ki razlaga osnovne principe motivacije - sebe in drugih. SDI je mednarodno priznano orodje, ki vam omogoča razumevanje vašega prioritetnega motivacijskega tipa, kako se le-ta razlikuje od motivacije drugih ter kako to znanje lahko uporabijo za obvladovanje medsebojnih odnosov.

Ni ga dragocenejšega znanja na tem svetu, kot spoznanje o lastni motivaciji. Ko ugotovite kaj vas žene, lahko te informacije uporabite z namenom dviga kakovosti svojega dela in dobrega sodelovanja z vašimi sodelavci.  Ko enkrat poznate in razumete vodila globoke motivacije, se vam izboljšajo medosebni odnosi, umirite komunikacijo, da ta postane bolj skladna z vami in vašim timom.

Ker razumete motivacijo drugih, znate predvidevati pričakovanja in s tem znanjem uskladiti komunikacijo med vami in njimi - tako se izognete večini konfliktov, umirite napetosti, delovno mesto postane bolj sproščeno in hkrati zelo aktivno - saj se ljudje počutijo sprejete in razumljene, kar močno poveča njihovo lastno motivacijo po doprinosu k skupnim rezultatom podjetja. Razumevanje motivacije sproža efektivnost od “znotraj” in preprečuje, da bi ljudje izgubljali dragoceni čas za ustvarjanje na nepomembnih podrobnostih, ki za kolektivno efektivnost niti niso bistvene.

Komu je namenjen:

  • vodjem projektnih skupin,
  • vodjem izpostav,
  • kadrovikom,
  • vsem, ki na dnevni bazi veliko komunicirajo s sodelavci, kupci, dobavitelji,
  • samozaposlenim,
  • samostojnim izvajalcem, ki se pri svojem delu soočajo z veliko mero komunikacije in usklajevanja z ljudmi ter delom pod visokimi časovnimi pritiski,
  • in vsem, ki si želijo lažje komunicirati z drugimi ljudmi.

Udeležba na predavanju je brezplačna. Obvezna je predhodna prijava na seminar preko spletnega obrazca.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj