Brezplačna delavnica - »Predstavitev javnih razpisov in inštitucij za pospeševanje podjetništva in inovacij«

Brezplačna delavnica - »Predstavitev javnih razpisov in inštitucij za pospeševanje podjetništva in inovacij«

14. 09. 2010

Datum: 15. september 2010, ob 10.30 uri

Kraj: Kosovelov dom Sežana – Kulturni center Krasa

Območna razvojna agencija Krasa in Brkinov organizira brezplačno delavnico z naslovom: »Predstavitev javnih razpisov in inštitucij za pospeševanje  podjetništva in inovacij«, na kateri bodo poleg podjetniških razpisov, predstavljeni tudi razpisi iz področja inovativnosti in spodbujanja naložb v učinkovito rabo in obnovljive vire energije. Delavnica bo potekala 15. septembra 2010 v Kosovelovem domu Sežana – Kulturnem centru Krasa, s pričetkom ob 10.30 uri.

Predstavljeni bodo aktualni razpisi: Zavoda RS za zaposlovanje, Javnega sklada RS za razvoj kadrov in štipendije, Občine Divača, Občine Komen in Občine Sežana, SID banke, Ministrstva RS za kmetijstvo gozdarstvo in prehrano, Slovenskega podjetniškega sklada, Tehnološke agencije Slovenije (TIA) ter Eko sklada.

Bogat nabor aktualnih razpisov bodo poleg Območne razvojne agencije Krasa in Brkinov predstavili še: Območna Obrtno podjetniška zbornica Sežana, Inkubator d.o.o., Sežana in Bojan Žnidaršič, energetski svetovalec, Cerknica.

Vsebina delavnice z urnikom in ostalimi informacijami je na voljo na spletnem naslovu: www.ora.si.

Udeleženci boste imeli po vsaki predstavitvi tudi priložnost individualnega posvetovanja na info pultih!

Prijave: Prosijo vas, da svojo udeležbo potrdite preko elektronske pošte na naslov: info@ora.si ali na telefonsko številko: (05) 73 44 362.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj