Izhodna slovensko–srbska gospodarska delegacija v avtomobilskem sektorju in logistiki

Izhodna slovensko–srbska gospodarska delegacija v avtomobilskem sektorju in logistiki

14. 09. 2010

Datum: 7.- 8. oktober 2010

Kraj: Srbija

Med 7. in 8. oktobrom 2010 bo potekala izhodna slovensko - srbska gospodarska delegacija podjetij iz avtomobilskega sektorja in logistike, ki jo JAPTI organizira skupaj s SIEPA - srbsko sorodno agencijo za promocijo izvoza in investicij. V tesnem sodelovanju z Ministrstvom za gospodarstvo, Veleposlaništvom Republike Srbije v Sloveniji ter Republike Slovenije v Srbiji, Ministrstvom za zunanje zadeve, Ministrstvom za promet, Slovenskim avtomobilskim grozdom (GIZ ACS), Združenjem za promet in zveze ter Združenjem kovinske industrije pri Gospodarski zbornici Slovenije, Sekcijo za promet pri Obrtni zbornici Slovenije, smo začeli s pripravljalnimi aktivnostmi s ciljem promocije internacionalizacije podjetij v avtomobilskem sektorju in logistiki.

JAPTI želi v povezavi s partnerji tako v Sloveniji kakor v Srbiji spodbuditi slovenska in srbska podjetja k novim oblikam medsebojnega sodelovanja. Zato smo skupaj s partnerji začeli s pripravo platforme za izvedbo poslovne delegacije iz Slovenije v Srbijo z namenom srečanja slovenskih in srbskih podjetij s področja avtomobilske industrije in logistike. Cilj poslovne konference je predstavitev novih oblik sodelovanja med podjetji iz obeh držav, možnost skupnega nastopa na tretjih trgih, izvedba učinkovitega B2B med podjetji ter obisk nekaterih srbskih podjetij.

Prijave: Pozivamo vsa zainteresirana slovenska podjetja, da sporočijo svoj interes po sodelovanju na omenjenem dogodku ter izpolnijo priložen obrazec »Company Profile« na e-mail: tanja.drobnic@japti.si do 24. septembra 2010.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj