Gospodarska delegacija v Italijo, Videm (Udine)

Gospodarska delegacija v Italijo, Videm (Udine)

14. 09. 2010

Datum: 11. oktober 2010

Kraj: Italija, Videm (Udine)

Javna agencija RS za podjetništvo in tuje investicije (JAPTI) in Gospodarska zbornica Slovenije 11. oktobra 2010 organizirata gospodarsko delegacijo v Italijo (Udine).

Gospodarska delegacija je namenjena sledečim panogam: prehrambeni izdelki, organska prehrana, proizvodnja pijač, stroji za predelavo hrane, stroji za prehrambeno industrijo, stroji za pakiranje prehrambenih izdelkov, oprema za hotele in industrijske kuhinje, pohištvo in oprema za restavracije, bare, pekarne in catering podjetja.

Gospodarska delegacija se bo odvijala v okviru mreže New Alpe Adria Chamber Network, v kateri sodelujejo zbornice iz Avstrije, Italije, Hrvaške in Slovenije. Individualna srečanja bodo potekala tako s predstavniki italijanskih podjetij, kot tudi s predstavniki hrvaških in avstrijskih podjetij. Uradni jezik dogodka bo angleščina.

Kotizacije za udeležbo na delegaciji ni. Prevoz do Udin ni organiziran, stroške prevoza pa krijejo udeleženci sami.

Prijave: Vaš interes potrdite z izpolnjenim  obrazcem »Registration Form«, ki ga pošljite najkasneje do 22. septembra 2010 po elektronski pošti na naslov: masa.repez@gzs.si.

Vsa pravočasno prijavljena podjetja si bodo med 24. in 30. septembrom lahko on-line ogledala seznam in profile vseh prijavljenih podjetij in izbrala tiste, s katerimi se želijo sestati. Povezavo na spletno stran in ustrezno geslo, bodo podjetja prejela 23. septembra.

Dodatne informacije: Za dodatne informacije smo vam na razpolago na elektronskem naslovu: masa.repez@gzs.si ali telefonski številki: (01) 58 98 113.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj