PPI2Innovate regionalni informativni dan in delavnica za naročnike, Ljubljana

PPI2Innovate regionalni informativni dan in delavnica za naročnike, Ljubljana

21. 03. 2017

Datum: 23. marec 2017

Kraj: Gospodarska zbornica Slovenije, Dimičeva 13, Ljubljana

Slovenska projektna partnerja Ministrstvo za javno upravo (MJU) in Zavod Tehnološka Mreža ICT (Zavod TM ICT) v četrtek, 23. marca 2017, od 8.30 do 13.00 ure na Gospodarski zbornici Slovenije (GZS) v Ljubljani organizirata PPI2Innovate regionalni informativni dan in delavnico za naročnike, kjer bo izvedena predstavitev projekta PPI2Innovate ter predstavitev pripomočka PPI2Innovate  pri pripravi in izvedbi javnega naročila inovativne rešitve.

Pripomoček PPI2Innovate so projektni partnerji iz šestih držav razvili skupaj v okviru transnacionalnega projekta PPI2Innovate - Krepitev zmogljivosti za spodbujanje uporabe javnega naročanja inovativnih rešitev v Srednji Evropi.

Na dogodek vabijo javne naročnike z lokalne, regionalne in nacionalne ravni kot tudi javna podjetja ter organizacije poslovnega podpornega okolja.

Dogodek je brezplačen.

Prijave in dodatne informacije: Prijava na dogodek je obvezna. Za informacije o programu dogodka in prijavi se obrnite na e-naslov: anja.novak@gov.si.

Parkiranje v garažni hiši GZS je za udeležence dogodka brezplačno.

Projekt PPI2Innovate sofinancira Evropski sklad za regionalni razvoj (ESRR) v okviru transnacionalnega programa Interreg SREDNJA EVROPA.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj