Startup vikend podjetništva z družbenim učinkom »Ferfl«, Ljubljana

Startup vikend podjetništva z družbenim učinkom »Ferfl«, Ljubljana

07. 03. 2017

Datum: od 10. do 12. marca 2017

Kraj: v NLB Centru inovativnega podjetništva, Trg republike 2 (prizidek) v Ljubljani

Startup vikend podjetništva z družbenim učinkom Ferfl poteka že 4. sezono pod okriljem Javnega zavoda Cene Štupar - CILJ.

Start up vikend se prične v petek, 10. marca 2017, ob 14.30 uri, zaključi pa v nedeljo, 12. marca 2017, predvidoma ob 18.00 uri. Startup vikend  bo potekal v NLB Centru inovativnega podjetništva, Trg republike 2 (prizidek) v Ljubljani.

Udeleženci vikenda bodo od petka popoldan do nedelje zvečer intenzivno razvijali svoje podjetniške izkušnje, preverjali učinkovitosti svojih idej, izdelovali prototipe in se naučili oblikovanja kakovostne predstavitve poslovnih idej ter ob zaključku vikenda bodo le-te predstavili strokovni komisiji, ki bo izbrala dva zmagovalca. Skupaj s štirimi zmagovalci natečaja, se zmagovalci vključijo v Šolo podjetništva.

Tekom vikenda bodo udeleženci deležni brezplačnega pridobivanja informacij glede oblikovanja poslovnih modelov po modelu Vitkega podjetništva in metod, s katerimi se da hitro preveriti kakovost določene poslovne ideje ter nasvetov podjetniških mentorjev.

V petek popoldne se sestavi ekipe po 3-5 oseb in vsaka od teh razvija svojo poslovno idejo celoten vikend. Sobota je namenjena preverjanju ideje na terenu in posvetovanje glede idej s podjetniškimi mentorji. V nedeljo pa sledi priprava poslovne ideje na 3-minutrno predstavitev strokovni komisiji.

Udeležba je brezplačna!

Na startup vikend se lahko prijavite do 7. 3. 2017 oziroma do zapolnitve mest.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj