Poslovna delegacija v Veliko Britanijo

Poslovna delegacija v Veliko Britanijo

28. 02. 2017

Datum: od 6. do 8. junija 2017

Kraj: Velika Britanija, Birmigham

Javna agencija SPIRIT Slovenija, Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo v sodelovanju z Britansko-slovensko gospodarsko zbornico v času od 6. do 8. junija  2017 organizira  izhodno gospodarsko delegacijo v Birmingham, Velika Britanija. Delegacija je namenjena podjetjem, ki iščejo poslovne partnerje v avtomobilskem sektorju in se želijo seznaniti s poslovnimi priložnostmi v Veliki Britaniji.

V okviru poslovne delegacije bodo podjetja obiskala največji sejem s področja avtomobilizma v Veliki Britaniji, Automahanika Birmibham 2017.  Več informacij o sejmu, kot tudi seznam razstavljavcev je na voljo na spletni povezavi: www.automechanika-birmingham.com/welcome-to-automechanika-birmingham. Za vsa udeležena podjetja bodo organizirani do 3 B2B sestanki s potencialnimi partnerji.

Okvirni program delegacije:

6. junij 2017

Prihod v Birmingham
večerja s slovenskim veleposlanikom v Veliki Britaniji

7. junij 2017

Poslovni zajtrk s podjetjem Jaguar Landrover

- Predstavitev dobaviteljske verige podjetja JLR

- predstavitev avtomobilističnega sektorja Velike Britanije s strani SMMT - Združenja avtomobilskih proizvajalcev in trgovcev (Society of Motor Manufacutrers and Traders - je eno izmed največjih in najvplivnejših poslovnih združenj v Veliki Britaniji. Združuje več kot 700 avtomobilističnih podjetij v Veliki Britaniji).

- razprava

 
Popoldanski poslovni dogodek, gostitelj KPMG

- Poslovanje v Veliki Britaniji

- Predstavitve ključnih zbornic

- Priložnosti - predstavitev Birmingham Chamber of Commerce

- Predstavitev o poslovnih priložnostih v regiji - East Mids Chamber of Commerce

- Predstavitev BSCC - poslovanje s Slovenijo

 
Vzporedno: organizirani B2B sestanki za podjetja

8. junij 2017

Obisk sejma Avtomehanika Birmingham 2017

9. junij 2017

Povratek v Slovenijo

Število prijav je omejeno do zasedbe mest, oziroma bo v primeru večjega števila prijav KPMG opravil izbor slovenskih podjetij, glede na verjetnost organizacije kvalitetnih sestankov.

Stroške organizacije B2B sestankov (ki jih organizira KPMG in so plačljivi) in najem dvorane krije SPIRIT Slovenija. Stroške letalskega prevoza in hotelske namestitve krijejo udeleženci sami. Prijavljenim podjetjem, ki bodo želela, bomo preko partnerja nudili pomoč pri organizaciji logistike in rezervaciji hotela.

Kotizacija Britansko - Slovenske gospodarske zbornice znaša 250 EUR na osebo (DDV je vključen v ceno) in zajema njihove stroške pri pripravi in izvedbi obiska. Ob prijavi vam Britansko-slovenska gospodarska zbornica izda račun, ki ga poravnate v sedmih dneh.

Prijava: Vsa zainteresirana podjetja vabimo, da svoj interes potrdite tako, da izpolnite elektronsko prijavnico v angleškem jeziku najkasneje do 15. marca 2017. Prosimo vas, da ob prijavi natančno izpolnite rubriko »Please specify your interest which potential partneres would you like to meet«, saj bodo na podlagi vašega navedenega interesa organizirani B2B sestanki.

Dodatne informacije:

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj