Brezplačna informativno - promocijska in tematska delavnica - »Vizualna identiteta in promocija podjetja s sodobnimi komunikacijskimi mediji in orodji: Facebook, Google, Twitter, ...«, Škofja Loka

Brezplačna informativno - promocijska in tematska delavnica - »Vizualna identiteta in promocija podjetja s sodobnimi komunikacijskimi mediji in orodji: Facebook, Google, Twitter, ...«, Škofja Loka

14. 02. 2017

Datum: 22. februar 2017, od 17.00 do 18.30 ure

Kraj: v prostorih Coworking centra Lokomotiva, Mestni trg 38, Škofja Loka

Razvojna agencija Sora d.o.o. vas vabi na brezplačno informativno - promocijsko in tematsko delavnico z naslovom: »Vizualna identiteta in promocija podjetja s sodobnimi komunikacijskimi  mediji in orodji: Facebook, Google, Twitter, ...«, ki bo potekala v sredo, 22. februarja 2017, od 17.00 do 18.30 ure, v prostorih Coworking centra Lokomotiva, Mestni trg 38, Škofja Loka.

Vsebina delavnice:

  • zasnova, oblikovanje strategije in kreativnih izhodišč za razvoj vizualne identitete podjetja,
  • razvoj vizualne identitete kot nosilca promocijskih aktivnosti pozitivne prepoznave podjetja,
  • načini promocije na »novih« medijih in socialnih omrežjih,
  • prednosti in slabosti komuniciranja s pomočjo socialnih omrežij (s poudarkom na facebooku),
  • nevarnosti komuniciranja s pomočjo socialnih omrežij - kaj lahko storimo?
  • marketinški trendi celovitega nadziranja prodajnega procesa - Marketing Avtomation Sistemi.

O predavatelju: Mag. Matjaž Mazzini, diplomirani oblikovalec vizualnih komunikacij, je strast do oblikovanja vizualnih identitet prepoznal v drugi polovici 90-ih let prejšnjega stoletja za časa kombiniranega magistrskega študija na Akademiji za Likovno umetnost in oblikovanje ter na Fakulteti za družbene vede. Takrat je poleg intenzivnega študija, objavljal tudi različne prispevke na temo celostnih grafičnih podob v reviji Podjetnik in Glas gospodarstva. V tem času med drugimi projekti začne nastajati tudi redizajn logotipa ter vizualne identitete podjetja in tržne znamke Alpina d.d., ki mu potem v naslednjih petnajstih letih sledi še veliko število vizualnih identitet za velika, srednja in mala podjetja. Verjetno največji kapital predstavljajo izkušnje z realnostjo oblikovanja za mala in srednja podjetja tako na področju Škofje Loke, kot širše v Sloveniji, ki tudi v oblikovanju prepoznavajo tržno priložnost za poslovni uspeh in razlikovanje od konkurenčnih podjetij. Posebno pozornost v zadnjem času namenja aktivnostim trženja za zunanje naročnike s pomočjo »novih« medijev in orodij.

Delavnica je namenjena malim in srednjim podjetjem ter potencialnim podjetnikom.

Udeležba na delavnici je brezplačna.

Prijave in dodatne informacije: Prijave so obvezne. Vašo prijavo pričakujejo do petka, 17. februarja 2017 na Razvojni agenciji Sora d.o.o. na telefonski številki: (04) 50 60 220 (Jana Šifrar) ali e-naslovu: info@ra-sora.si.

Informativno - promocijska in tematska delavnica je brezplačna in je sofinancirana s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

Informativno - promocijska in tematska delavnica se izvaja v okviru Javnega razpisa za financiranje izvajanja celovitih podpornih storitev v okviru vstopnih točk VEM v letu 2016 in 2017 »VEM 2016 in 2017«.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. 

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj