Vladno-gospodarska delegacija v Indijo, Mumbai in Chennai

Vladno-gospodarska delegacija v Indijo, Mumbai in Chennai

07. 09. 2010

Datum: 8. - 12. november 2010

Kraj: Indija (Mumbai in Chennai)

Javna agencija RS za podjetništvo in tuje investicije (JAPTI) in Ministrstvo za gospodarstvo v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Slovenije in Ministrstvom za promet organizirajo obisk vladno-gospodarske delegacije v Mumbai in Chennai.

Obisk vladno-gospodarske delegacije, predvidoma pod vodstvom državnega sekretarja na ministrstvu za promet, dr. Igorja Jakomina, je namenjen vsem zainteresiranim slovenskim podjetjem, katerih dejavnost je povezana s področji transporta, logistike in pomorstva. Za člane vladno-gospodarske delegacije bomo organizirali dve konferenci oz. predstavitvi Slovenije kot logistične platforme za Srednjo in Jugovzhodno Evropo, v okviru katerih bodo potekala tudi v naprej organizirana individualna poslovna srečanja.

Prijave: Vaš interes za sodelovanje v delegaciji potrdite z izpolnjenim obrazcem »Company Profile« (v ang. jeziku), ki ga pošljite najkasneje do 15. septembra 2010 po elektronski pošti na naslov: natasa.turk@gzs.si ali po faksu na številko: (01) 58 98 100.

Na osnovi natančno izpolnjenega »Company Profile-a« v ang. jeziku in tako pridobljenih informacij o vašem podjetju in interesu, ki jih bomo posredovali indijskim organizatorjem, bodo organizirani individualni sestanki med vami in indijskimi podjetji v okviru obiska slovenske vladno-gospodarske delegacije v Mumbai-u in Chennai-u.

Stroške udeležbe v poslovni delegaciji (prevozi in hotelske namestitve) krijejo udeleženci sami. V kolikor želite, da kot organizatorji delegacije poskrbimo za omenjene storitve, prosimo, da kontaktirate ali pošljete naročilo za omenjene storitve ge. Nadi Balažic, agencija HRG, Tel.: (01) 423 3636, ali na e-naslov: nada.balazic@si.hrgworldwide.com.

Dodatne informacije: Dodatne informacije posreduje Nataša Turk, Tel: (01) 5898 152, E-pošta: natasa.turk@gzs.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj