Arena mladih 2017, Ljubljana

Arena mladih 2017, Ljubljana

24. 01. 2017

Datum: 27. in 28. januar 2017

Kraj: Gospodarsko razstavišče, Ljubljana

Arena mladih bo čisto nova zabavno-informativna prireditev za vse mlade, ki bo v glavno mesto vpeljala svežino! Kot naslednica Študentske arene, prireditve s 17-letni tradicijo, bo Arena mladih zbrala na kup vse mlade in mlade po srcu, mračnemu januarskemu obdobju povrnila veliko življenja, vsem mladim pa ponudila dvodnevni oddih ter obilo zabave.

Arena mladih bo pod eno streho gostila številne projekte in predstavitve s področij, ki najbolj zanimajo mlade - moderna spletna orodja, aplikacije in gadgeti, moda in prehrana, potovanja, šport, zabava, nočno in dnevno rajanje, glasba, pustolovščine in še kaj!

Program

Ne zamudite sejma zabave, elektronike, aplikacij, glasbe, mode, športa in okusov mladih, ki bo potekal dva dni, natančneje 27. in 28. januarja 2017 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Poleg zabavnega programa Arene mladih vas čaka tudi t. i. vseslovenski predinformativni dan Informativa s predstavitvijo višjih in visokih šol, vseh slovenskih fakultet ter možnosti izobraževanja, štipendiranja in dela v Avstriji, na Danskem, na Hrvaškem na Madžarskem, v Franciji, Nemčiji, Španiji, v Švici, Rusiji, ZDA in Kanadi!

Več informacije najdete na www.dobimo.se in www.informativa.si.

Vstop prost.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj