Poslovno sodelovanje - 20. 12. 2016

Poslovno sodelovanje - 20. 12. 2016

20. 12. 2016

Borzo poslovnega sodelovanja najdete tukaj, celotna borza mednarodnega poslovnega sodelovanja pa je dostopna na spletnem naslovu: www.een.si/merlin/.

Podrobnejše informacije o ponudbah lahko dobite pri kontaktnih osebah navedenih spodaj.

EEN-dec-52

Turško podjetje, specializirano na področju Komunikacij stroj - stroj in Internet stvari (IOT), ponuja rešitve za letališča, pametna mesta, prometno varnost, informacijsko varnost, informacijsko zanesljivost in kibernetsko varnostna območja. Podjetje išče trgovske zastopnike.

EEN-dec-53

Poljska farmacevtska družba, ki je specializirana za proizvodnjo, prodajo in trženje farmacevtskih izdelkov, medicinskih pripomočkov in drugih terapevtskih izdelkov išče distributerje.

EEN-dec-54

Češki pridelovalec zakonitega zdravila brez psihoaktivnih učinkov - ekstrakta Cannabis sativa L., ki vsebuje CBD (kanabidiol), pridobljen s SCFECO2 tehnologijo išče podizvajalce med proizvajalci kozmetike, prehranskih dopolnil in veterinarskih izdelkov za uporabo konopljinega ekstrakta v svojih izdelkih.

EEN-dec-55

Romunski proizvajalec kakovostnih glasbil nudi veliko izbiro različnih glasbil in opreme. Podjetje išče distributerje, glasbene trgovine in proizvajalce komplementarnih izdelkov ali proizvajalce z neizkoriščenimi proizvodnimi zmogljivostmi. Željena vrsta sodelovanja je distribucijska pogodba ali sporazum o podizvajalskih storitvah.

EEN-dec-56

Češko podjetje, specializirano za kemične izdelke za gospodinjstva, pisarne, transport išče nove zastopnike ali distributerje. Njihov glavni izdelek je odstranjevalec rje, ki vsebuje tanin, ki odpravlja rjo in ščiti površino za daljše obdobje. Tanin je naravna snov, ki jo izločajo drevesa in je odstranjevalec rje izdelan na ekološki osnovi.

EEN-dec-57

Bolgarsko podjetje za reaktivno barvanje 100% bombažnih dosega mednarodne standarde za kakovost izdelkov in storitev. Katalog izdelkov obsega 240 barv. Podjetje ima lasten laboratorij in lahko razvija barve iz Pantone lestvice, kot tudi po vzorcih, ki jih prinesejo stranke. Podjetje išče distributerje.

EEN-dec-58

Turško podjetje, ki ponuja rešitve na ključ na področju dvigal, išče trgovske zastopnike v Evropi.

EEN-dec-59

Bolgarsko podjetje, ki je specializirano za proizvodnjo polimernih filmov in embalaže išče distributerje in ponuja proizvodni sporazum.

EEN-dec-60

Poljsko podjetje, specializirano za proizvodnjo hranilnikov toplote, ki se uporabljajo za podporo centralnemu ogrevanju v domačih ogrevalnih sistemih, išče distributerje svojih izdelkov.

EEN-dec-61

Mlado bolgarsko podjetje proizvaja okolju prijazne brikete iz ostankov lupin sončničnih semen brez aditivov, lepila in drugih kemikalij. Podjetje išče distributerje in ponuja podizvajalske storitve in proizvodnjo ekoloških briketov pod blagovno znamko stranke.

EEN-dec-62

Špansko podjetje ponuja izdelek, ki je sposoben interpretirati in sporočiti razlog dojenčkovega joka, ne glede na kulturo in spol. Olajša komunikacijo z otrokom, daje zagotovilo in podporo, ki jo starši pri prvem otroku pogosto potrebujejo. V samo 3 sekundah je možno vedeti ali je otrok lačen, zaspan, nejevoljen, pod stresom ali pa mu je preprosto dolgčas. Podjetje išče distributerje.

EEN-dec-63

Poljsko podjetje specializirano za predelavo lesa in izdelavo lesenih stopnic išče trgovske posrednike, zastopnike ali distributerje.

EEN-dec-64

Romunsko podjetje je razvilo programsko opremo Enterprise Resource Planning (ERP) na področju proizvodnje nakita, ki izboljša postopek izdelave in upravljanja. Ponuja licenčno pogodbo partnerjem v proizvodnih dejavnostih ter trgovini nakita na drobno in debelo.

Gospodarska zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Petra Arzenšek

Tel: 01 / 589 81 56

E-mail: petra.arzensek@gzs.si

Mariborska razvojna agencija

Enterprise Europe Network - Slovenija

Pobreška cesta 20, 2000 Maribor

Kontaktna oseba: Jolanda Damiš

Tel: 02 / 333 13 07

E-mail: een@mra.si in jolanda.damis@mra.si

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network – Slovenija

Celovška 71, p.p. 2350, SI-1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Jana Vidic

Tel: 01 / 583 08 10

E-mail: jana.vidic@ozs.si

Univerza na Primorskem

Znanstveno-raziskovalno središče

Enterprise Europe Network - Slovenija

Garibaldijeva 18, SI-6000 Koper

Kontaktna oseba: Sebastjan Rosa

Tel: 05 / 663 77 13

E-mail: sebastjan.rosa@zrs.upr.si

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj