Brezplačno predavanje in razprava - »Meje med delom in zasebnim življenjem in vloga kadrovskih strokovnjakov«, Maribor

Brezplačno predavanje in razprava - »Meje med delom in zasebnim življenjem in vloga kadrovskih strokovnjakov«, Maribor

06. 12. 2016

Datum: 7. december 2016,  ob 14.00 uri

Kraj: v prostorih Štajerske gospodarske zbornice, Ulica talcev 24, Maribor

Štajerska gospodarska zbornica in Društvo kadrovskih delavcev Maribora, Lenarta in Slovenske Bistrice vas vabita na brezplačno predavanje in razpravo z naslovom: »Meje med delom in zasebnim življenjem in vloga kadrovskih strokovnjakov«.

Dogodek bo potekal v sredo, 7. decembra 2016,  ob 14.00 uri v prostorih Štajerske gospodarske zbornice, Ulica talcev 24, Maribor.

Sodobna delovna okolja pogosto ne poznajo časovnih in prostorskih omejitev. Večja prehodnost meja med delom in zasebnim življenjem je lahko povezana s slabšim zdravjem ter nižjim zadovoljstvom in storilnostjo pri delu in doma. Upravljanje z mejam med delom in zasebnim življenjem je tako organizacijski kot individualni proces. Predavanje bo ponudilo nekaj odgovorov na sledeča vprašanja: Ali zapustimo »službo« ko odidemo iz pisarne? Ali znamo ločiti med  zasebnim in službenim? Kakšna je vloga kadrovske službe in vodilnih pri tem?

Dr. Sara Tement je docentka za področje psihologije na oddelku za psihologijo FF UM. Raziskovalno se ukvarja z usklajevanjem dela in zasebnega življenja, počitkom po delu, delovnimi zahtevami in viri ter izgorelostjo. Študentom predava tako v Sloveniji kot v tujini, znanstvena spoznanja na področjih psihologije dela in organizacij pa prenaša tudi na zaposlene v okviru predavanj in delavnic.

Udeležba na dogodku je brezplačna.

Če se delavnice ne morete udeležiti, prepustite rezervirano mesto svojemu sodelavcu ali znancu, ki ga tema zanima.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj