6. Nanotehnološki dan

6. Nanotehnološki dan

31. 08. 2010

Datum: 17. september 2010

Kraj: Gospodarsko razstavišče, Ljubljana

Odbor za znanost in tehnologijo pri Obrtno podjetniški zbornici Slovenije je povezovalec drobnega gospodarstva in znanosti. V okviru svojih nalog in aktivnosti, organizira številne strokovne dogodke, kot so tehnološki dnevi, strokovni seminarji, konference in nanotehnološki dnevi, s ciljem približati nove tehnologije mikro in malim podjetjem.

Na 6. Nanotehnološki dan bodo poleg predstavnikov akademske in znanstvene sfere, povabljeni obrtniki in podjetniki, študenti, raziskovalci in drugi. Nanotehnološki dan je za vse vabljene brezplačen, saj se organizatorji zavedajo pomena prenosa pomembnih znanj v mala in mikro podjetja, še zlasti, če upoštevamo dejstvo, da bi prav slednja morala proizvajati izdelke in storitve  z visoko dodano vrednostjo. Hkrati je dogodek namenjen tudi konkretnejšemu povezovanju gospodarstva in znanosti.

Program

Prijave: Za udeležbo na dogodku je obvezna predhodna pisna prijava, najkasneje do 15. septembra 2010, oz. do popolnitve prostih mest, na e-naslov: janez.skrlec@siol.net oziroma na naslov: Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije, Odbor za znanost in tehnologijo, Celovška cesta 71, 1000 Ljubljana.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj