Novembra bo interaktivna konferenca o inovacijah v lesenih zdravih trajnostnih stavbah, Ljubljana

Novembra bo interaktivna konferenca o inovacijah v lesenih zdravih trajnostnih stavbah, Ljubljana

08. 11. 2016

Datum: 10. november 2016, med 9. in 14. uro

Kraj: Cankarjev dom, Ljubljana

Javna agencija SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo - Direktorat za lesarstvo v sodelovanju z aFRONT, zavodom za prostorsko inovativnost ter ostalimi partnerji organizirata interaktivno konferenco o inovacijah v lesenih zdravih trajnostnih stavbah, ki bo v četrtek, 10. novembra 2016, med 9. in 14. uro, v Cankarjevem domu v Ljubljani.

Konferenca, ki je namenjena interdisciplinarnemu povezovanju in iskanju poslovnih priložnosti, bo pod eno streho združila gradbeno in nepremičninsko stroko z namenom predstavitve inovativnih praks v poslovnih in tehnoloških pristopih pri uporabi lesa v gradbeništvu. Na njej bodo predstavljene inovacije v projektiranju, gradnji, delovanju in vzdrževanju zdravih lesenih trajnostnih stavb ter tudi pomen krožnega gospodarstva v gradbeništvu in nepremičninskem sektorju.

Več o predavateljih

Udeležba je brezplačna.

Prijave: Elektronsko prijavnico najdete tukaj.

V letu 2016 je SPIRIT Slovenija skupaj z Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo – Direktorat za lesarstvo pričela z usmerjeno in sistematično iniciativo za večjo porabo lesa in ustvarjanje trga za lesne proizvode in storitve v Sloveniji in tujini, z namenom združevanja in povezovanja promocijskih aktivnosti na nacionalni, regionalni in lokalni ravni ter v mednarodnem prostoru. V okviru Iniciative za les 2016 bo agencija krepila pomen in vključevanje industrijskega in trajnostno naravnanega oblikovanja pri razvoju novih izdelkov za doseganje višje dodane vrednosti v sektorju predelave lesa. Obenem pa tudi spodbujala vključevanje kreativnih industrij v inovacijske in trženjske procese lesno predelovalnih podjetij.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj