INOVA 2016 (Zagreb, Hrvaška)

INOVA 2016 (Zagreb, Hrvaška)

08. 11. 2016

Datum: od 9. do 12. novembra 2016

Kraj: Zagreb, Hrvaška

V Zagrebu bosta med 9. in 12. novembrom 2016 potekala 41. hrvaški salon inovacij z mednarodno udeležbo in 12. razstava inovacij, prototipov in študentskih poslovnih načrtov.

Tako kot vsako leto sta salon in razstava INOVA 2016 priložnost za srečanje hrvaških in tujih inovatorjev ter podjetnikov in za tudi uvajanje inovacij na hrvaški trg.

Dolgoletno poslovno sodelovanje Hrvaške zveze inovatorjev s tujimi organizacijami inovatorjev, pokroviteljstvo Svetovne organizacije za inovatorje in industrijsko lastnino (VVIIPA) ter dobre izkušnje prejšnjih udeležencev iz tujine so temelj pričakovanega prihoda inovatorjev iz Tajvana, Malezije, Irana, Velike Britanije, Koreje, Romunije, Poljske, Indonezije, Tajske in sosednjih držav.

INOVA 2016 je razstava inovacij, novih proizvodov in inovacij mladih s številnimi spremljajočimi vsebinami, mednarodnimi strokovnimi srečanji in posebej privlačnim programom ter nagradami.

Poleg številnih medalj bo podeljena tudi tradicionalna nagrada Nikola Tesla najboljšemu hrvaškemu inovatorju. INOVA 2016 bo potekala v paviljonih 7 in 7a Zagrebškega velesejma.

Več

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj