Poslovno sodelovanje - 8. 11. 2016

Poslovno sodelovanje - 8. 11. 2016

08. 11. 2016

Borzo poslovnega sodelovanja najdete tukaj, celotna borza mednarodnega poslovnega sodelovanja pa je dostopna na spletnem naslovu: www.een.si/merlin/.

Podrobnejše informacije o ponudbah lahko dobite pri kontaktnih osebah navedenih spodaj.

EEN-nov-1

Španski proizvajalec grelnih kablov in sklopov sestavljenih kablov išče proizvajalce silikonskih in PVC kablov in ponuja sklenitev proizvodnega sporazuma.

EEN-nov-2

Romunsko podjetje s skoraj 10 letnimi izkušnjami v trgovini z novimi in rabljenimi rezervnimi deli za skuterje in motorna kolesa išče dobavitelje. Iščejo partnerje med proizvajalci originalnih rezervnih delov motornih koles in skuterjev za Aprilio, Hondo, Suzuki, Peugeot, Malaguti. Podjetje se zanima za sklenitev sporazuma o distribucijskih storitvah.

EEN-nov-3

Švedski uvoznik z visokimi ambicijami gradi nov tržni segment z organskimi in ekološkimi sladkarijami visoke kakovosti. Želijo priti v stik s proizvajalci, ki lahko ponudijo sladkarije kot tudi čokolado, ki bodo ustrezale prevladujočemu skandinavskemu okusu.

EEN-nov-4

Romunsko podjetje za tiskanje išče proizvajalce športnih torb (potovalk za uporabo pri dvoranskih športih ipd.) in športnih oblek (bombažne trenirke) za svoje stranke v športnem sektorju. Podjetje sodeluje s številnimi športnimi ekipami in proizvaja izdelke/produkte za njihove blagovne znamke. Iščejo pogodbeno sodelovanje s podizvajalci.

EEN-nov-5

Romunsko podjetje iz Transilvanije z dolgoletnimi izkušnjami na področju trgovskega zastopanja mednarodnih podjetij na notranjem trgu išče tuja podjetja, ki želijo prodajati svoje izdelke na romunskem trgu ali želijo razvijati partnerstva za prevzem ali proizvodnjo. Romunsko podjetje ponuja trgovsko zastopanje za tuja podjetja, ki želijo vstopiti na romunski trg na področju industrijskih in potrošniških izdelkov, programske opreme za pravne storitve, itd.

EEN-nov-6

Nizozemski agent je specializiran za promocijo igranja golfa in organizacijo potovanj po svetu, v povezavi z igranjem golfa, v kombinaciji z degustacijo vin. Podjetje je zainteresirano za sodelovanje s potencialnimi partnerji, ki pridelujejo unikatna kakovostna vina. Nizozemska družba ponuja različne vrste sporazumov o distribucijskih storitvah.

EEN-nov-7

Romunsko podjetje izdeluje avtomobilske in industrijske baterije. Širok spekter baterij se lahko uporablja predvsem v avtomobilski industriji, telekomunikacijah in sektorju obnovljivih virov energije. Podjetje išče trgovske zastopnike in distribucijske partnerje posebej v državah jugovzhodne Evrope.

EEN-nov-8

Poljsko podjetje je bilo ustanovljeno leta 1989. Njihova glavna proizvodnja je usmerjena v izdelavo parketa, stopnic, lesena tla in talne plošče iz jesena in hrasta. Podjetje išče trgovske posrednike - agente, predstavnike, distributerje v državah EU in je pripravljeno za sklenitev sporazuma o distribucijskem sodelovanju ali trgovskem zastopanju.

EEN-nov-9

Italijansko podjetje, dejavno na elektro področju, proizvaja elektromotorje in planetno gnane motorje, ki se uporabljajo v zdravstvu, za gospodinjske aparate in na drugih področjih avtomatizacije. Podjetje trenutno išče industrijske partnerje, ki jih zanimajo proizvodni sporazumi. Alternativno iščejo tudi trgovske zastopnike ali distributerje, da bi jim pomagali prodreti na nove trge.

EEN-nov-10

Italijansko podjetje proizvaja in prodaja inovativno fotovoltaično ploščo za izgradnjo oz. postavitev fotovoltaične strehe z visoko zmogljivostjo in hkrati z estetskim videzom. Njihov izdelek harmonično povezuje proizvodnjo energije iz obnovljivih virov in prijetno arhitekturno zasnovo stavb. Podjetje trenutno išče partnerje za vzpostavitev pogodb o trgovskem zastopanju in/ali pogodb o distribucijskih storitvah.

EEN-nov-11

Turško podjetje je razvilo urodinamični medicinski simulacijski sistem, ki se uporablja pri medicinskem usposabljanju, poučevanju postopkov diagnosticiranja ne da bi to praktično izvajali na bolnikih ali da bi to zahtevalo visoko stopnjo nadzora. Podjetje išče partnerje za komercialni sporazum ali sporazum za distribucijske storitve.

EEN-nov-12

Nemško podjetje, ki trguje s strateškimi surovinami, kot so npr. galij, germanij, hafnij, indij, renij, disprozijev oksid itd., ki se uporabljajo za izdelke visoke tehnologije, išče trgovske posrednike kot industrijske zastopnike na podlagi pogodbe o trgovskem zastopanju ali distribucijskih storitev.

EEN-nov-13

Portugalsko podjetje, ustanovljeno leta 2006, proizvajalec  poliuretana in poliizocianurata, začenja s proizvodnjo novega izdelka, ki je bil posebej zasnovan za absorbcijo olja, masti, dizelskega olja, barv in kemikalij po tleh in na delovnih površinah. Podjetje išče partnerje, ki so pripravljeni skleniti poslovno sodelovanje za distribucijo izdelka.

EEN-nov-14

Poljsko podjetje ponuja zdravo in ekološko pridelano hrano (džeme, sadne sirupe & sokove, med, kumarice, začimbe), med katerimi so nekateri izdelki nagrajeni z nagrado Evropske kulinarične dediščine. Podjetje želi vzpostaviti dolgoročno poslovno sodelovanje z zainteresiranimi distributerji v okviru sporazuma o distribucijskih storitvah.

EEN-nov-15

Britansko podjetje iz vzhodne Anglije nudi svetovalne storitve pri izbiri materialov in korozijskem upravljanju za številne industrijske panoge vključno z naftno in plinsko, energetsko industrijo in sektorjem obnovljivih virov energije. Iščejo podjetja, ki delujejo na področju inženiringa, zavarovanj, investicijska ali storitvena podjetja, da bi jim ponudili svoje storitve svetovanja na podlagi storitvenega sporazuma ali podizvajalske pogodbe.

Gospodarska zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Petra Arzenšek

Tel: 01 / 589 81 56

E-mail: petra.arzensek@gzs.si

Mariborska razvojna agencija

Enterprise Europe Network - Slovenija

Pobreška cesta 20, 2000 Maribor

Kontaktna oseba: Jolanda Damiš

Tel: 02 / 333 13 07

E-mail: een@mra.si in jolanda.damis@mra.si

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network – Slovenija

Celovška 71, p.p. 2350, SI-1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Jana Vidic

Tel: 01 / 583 08 10

E-mail: jana.vidic@ozs.si

Univerza na Primorskem

Znanstveno-raziskovalno središče

Enterprise Europe Network - Slovenija

Garibaldijeva 18, SI-6000 Koper

Kontaktna oseba: Sebastjan Rosa

Tel: 05 / 663 77 13

E-mail: sebastjan.rosa@zrs.upr.si

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj