Vabilo na Urbani forum (jesenski posvet) - Inovativni projekti za urbani razvoj Slovenije in Management mestnih središč/Town Centre Management (TCM), Koper

Vabilo na Urbani forum (jesenski posvet) - Inovativni projekti za urbani razvoj Slovenije in Management mestnih središč/Town Centre Management (TCM), Koper

02. 11. 2016

Datum: 9. november 2016, od 10. do 16. ure

Kraj: Pretorska palača, Koper

Urbani razvoj Slovenije je pomembna prioriteta uspešnega prihodnjega razvoja države. Uspehe na tem področju bomo dosegli z ustreznim pristopom, predvsem pa s sodelovanjem in skupnim prizadevanjem pravih deležnikov.

S tem namenom Združenje mestnih občin Slovenije (ZMOS), Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo, SPIRIT Slovenija, javna agencija, ter Ministrstvo za okolje in prostor organizirajo: Urbani Forum (jesenski posvet) - Inovativni projekti za urbani razvoj Slovenije in Management mestnih središč/Town Centre Management (TCM).

Dogodek bo potekal 9. novembra 2016, od 10. do 16. ure v Kopru v Pretorski palači.

Program

Predavatelji vam bodo predstavili program spodbujanja inovativnih ukrepov za oživljanje podjetništva v mestnih jedrih, koncept TCM in priložnost za razvoj mest, urbano agendo EU, dobre prakse TCM v slovenskih in tujih mestih ter TCM v povezavi z razvojem digitalnega podjetništva. O konkretnih ukrepih in praksah oživljanja podjetništva v mestnih jedrih bodo predstavniki mestnih občin, ministrstev in gospodarske zbornice z udeleženci dogodka razpravljali na okrogli mizi.

Udeležba je brezplačna.

Prijave: Zaradi omejenega števila udeležencev vas prosijo za predhodno prijavo preko spletnega obrazca.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj