Poslovno sodelovanje - 25. 10. 2016

Poslovno sodelovanje - 25. 10. 2016

25. 10. 2016

Borzo poslovnega sodelovanja najdete tukaj, celotna borza mednarodnega poslovnega sodelovanja pa je dostopna na spletnem naslovu: www.een.si/merlin/.

Podrobnejše informacije o ponudbah lahko dobite pri kontaktnih osebah navedenih spodaj.

EEN-okt-25

Švedsko podjetje z lastno proizvodnjo mineralnega make-up-a in spletne e-trgovine za te izdelke, išče poslovnega partnerja za izdelavo naravne kozmetike pod trgovsko znamko. Švedsko podjetje se zanima za sklenitev sporazuma o proizvodnji ali licenčni pogodbi.

EEN-okt-26

Podjetje iz Velike Britanije je razvilo napravo za rezanje kvadratnih lukenj za električne in podatkovne vtičnice. Podjetje išče poslovnega partnerja za izdelavo kovinskega in plastičnega dela ter sestavo proizvoda v skladu s pogodbo o proizvodnji.

EEN-okt-27

Špansko podjetje, specializirano za signalizacijo in pozicioniranje železniških sistemov, išče proizvajalca nekovinskih zaprek za vgradnjo radarskega senzorja v vlaku. Podjetje želi skleniti podizvajalski sporazum.

EEN-okt-28

Špansko podjetje je razvilo inovativno pakiranje pijač, kjer je suhim sestavinam potrebno dodati le vodo. Podjetje išče partnerje za proizvodnjo in trženje tega izdelka na podlagi licenčne pogodbe.

EEN-okt-29

Francosko podjetje oblikuje, razvija in prodaja velik obseg vozečih lesenih igrač (avtomobilov, letal, motorjev) za otroke. Podjetje išče industrijskega proizvajalca črnih ali barvnih cilindričnih cevi iz pene za uporabo kot ročaji pri opremi modela tipa moto-vozila. Podjetje išče dolgoročni dogovor o proizvodnji.

EEN-okt-30

Albansko podjetje, specializirano za popravila pnevmatik za vozila, želi kupiti pnevmatike mednarodnih proizvajalcev in/ali distributerjev na podlagi sporazuma o distribuciji storitev. Podjetje je odprto za sklepanje sporazumov z mednarodnimi partnerji, ne glede na njihovo državo izvora.

EEN-okt-31

Romunsko podjetje deluje v sektorju obnovljivih virov energije in energetske učinkovitosti ter išče sodelovanje z razvijalci in proizvajalci tehnologije, ki pokrivajo ta področja. Podjetje išče partnerska sodelovanja kot poslovna agencija s podjetji, zainteresiranimi za povečanje svojega trga na Romunijo in namenom ponuditi inovativne energetske rešitve/izdelke.

EEN-okt-32

Bolgarsko podjetje je specializirano za logistiko in špedicijo. Podjetje išče partnerje za ponujene transportne in špediterske storitve. Podjetje razpolaga z naborom vozil za pošiljanje blaga s specifičnimi pogoji transporta. Zahvaljujoč GPS spremljanju, je mogoče prevoz blaga slediti. Podjetje ima vsa potrebna zavarovanja in licence ter ponuja prometne/logistične storitve v cestnem prometu za trgovinska in proizvodna podjetja iz Evrope in zunaj nje v okviru sporazumov o storitvah.

EEN-okt-33

Turško podjetje ponuja inovativno rešitev za zbiranje prazne embalaže in povečanje stopnje recikliranja s sistemom nagrajevanja. Sistem uporabnikom omogoča, da z oddajo embalaže v pametno napravo, prejmejo določen bonus, ki ga lahko koristijo pri npr. storitvah javnega prevoza. Podjetje išče sodelovanje v okviru sporazuma za distribucijo storitev.

EEN-okt-34

Francosko podjetje je razvilo rešitev za izkoriščanje toplotne energije (kalorij) iz sive odpadne vode v stavbah. Kalorije se prenesejo sistem sanitarne vode in ogrevanja. Koeficient energijske učinkovitosti je okoli 4. Podjetje ima več kot 50 referenc, večinoma velika podjetja. Rešitev se lahko enostavno namesti tako v starih kot v novih stavbah. Ciljni trg so kolektivna stanovanja, hoteli ... Podjetje išče licenciranje in trgovinski sporazum.

EEN-okt-35

Vodilno hrvaško tekstilno podjetje, specializirano za moške in ženske obleke, išče distributerje in partnerje, ki bi delovali kot povezava s kupci njihovih izdelkov. Poleg tega se podjetje ponuja tudi kot podizvajalec za opravljanje šivalne dejavnosti za druga podjetja.

EEN-okt-36

Angleško podjetje je razvilo spletno platformo, ki  lokalnim trgovinam in trgovcem na drobno omogoča, da konkurirajo s spletnim nakupovanjem v sodobnem tržnem okolju. Z izkoriščanjem mobilne tehnologije, lokalne trgovine lahko dostopajo do storitev, podatkov in spoznanj, ki so jim sicer nedosegljiva in se tako izognejo stroškom za razvoj in začetek svoje mobilne rešitve. Start-up želi trenutno vzpostaviti partnerski sporazum o storitvah z evropskimi trgovci.

Gospodarska zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Petra Arzenšek

Tel: 01 / 589 81 56

E-mail: petra.arzensek@gzs.si

Mariborska razvojna agencija

Enterprise Europe Network - Slovenija

Pobreška cesta 20, 2000 Maribor

Kontaktna oseba: Jolanda Damiš

Tel: 02 / 333 13 07

E-mail: een@mra.si in jolanda.damis@mra.si

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network – Slovenija

Celovška 71, p.p. 2350, SI-1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Jana Vidic

Tel: 01 / 583 08 10

E-mail: jana.vidic@ozs.si

Univerza na Primorskem

Znanstveno-raziskovalno središče

Enterprise Europe Network - Slovenija

Garibaldijeva 18, SI-6000 Koper

Kontaktna oseba: Sebastjan Rosa

Tel: 05 / 663 77 13

E-mail: sebastjan.rosa@zrs.upr.si

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj