Pomurski forum, Murska Sobota

Pomurski forum, Murska Sobota

18. 10. 2016

Datum: 22. november 2016

Kraj: Murska Sobota

Vabljeni, da se pridružite na brezplačnem gospodarskem srečanju, ki bo potekalo v torek, 22. novembra 2016, v Murski Soboti.

Na srečanju bo o prihodnosti kmetijstva in načrtih vlade za prihodnje leto spregovoril mag. Dejan Židan, minister za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano.

Kako pospešiti gospodarsko rast in okrepiti kakovost življenja v regiji in njeni prestolnici, bodo razpravljali skupaj s ključnimi ljudmi regije.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

O forumih

Regionalni forumi so brezplačna popoldanska srečanja, ki predstavljajo središče za razpravo o razvojnih poteh posamezne regije in poligon za dobre podjetniške rešitve. So simbol jasne vizije, trdne poslovne politike in inovativnih idej. Vsako leto znova se izkažejo za izjemno dobro sprejeto obliko izmenjave mnenj v različnih lokalnih okoljih.

Osrednja tema forumov je poslovna prihodnost regije, strokovnjaki za posamezno regijo in lokalni uspešni podjetniki pa odkrivajo, kje se skrivajo priložnosti za razvoj regije, kakšne so pri tem ovire ter kakšno vlogo igrajo pri tem lokalni akterji in kakšno država. Srečanja pripomorejo k povezovanju ljudi v regiji s političnimi in gospodarskimi osebnostmi, ki delujejo drugje, predvsem v središču države.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj