Izvozni dan - »Kako poslovati s Turčijo v sedanjih razmerah!?«, Ljubljana

Izvozni dan - »Kako poslovati s Turčijo v sedanjih razmerah!?«, Ljubljana

11. 10. 2016

Vas zanima, kako uspešno poslovati s sedemdeset milijonskim turškim trgom?

Datum: 19. oktober 2016, od 9.00 do 12.30 ure

Kraj: Radisson Blu Plaza Hotel, Ljubljana

Organizatorja dogodka: Revija Start up Kapital in Slotur - slovensko turški poslovni klub

Partnerji dogodka: Javna agencija SPIRIT Slovenija, SID, prva kreditna zavarovalnica d.d. in drugi partnerji

Vabljeni na Izvozni dan - »Kako poslovati s Turčijo v sedanjih razmerah!?«, ki bo potekal v sredo, 19. oktobra 2016, od 9.00 do 12.30 ure v Ljubljani (Radisson Blu Plaza Hotel).

Kljub turbuletnim dogodkom v Turčiji v tem letu, posluje s turškim trgom cca 250 slovenskih podjetij, hkrati pa je Turčija za Slovenijo ena od treh prioritetnih držav - partneric v letu 2016!

Na dogodku želimo predstaviti vpliv sedanjih razmer na gospodarsko poslovanje in perspektive za naprej - gosti dogodka bodo tudi kompetentni predstavniki iz Turčije.

Program

Gre za gospodarsko velesilo, ki ponuja slovenskim podjetjem številne priložnosti. S Turčijo imamo tudi odlične letalske povezave, devet  častnih konzulov v različnih mestih, pa je pripravljeno pomagati slovenskim podjetjem pri prodoru na turški trg. Trenutno s Turčijo že posluje, ali pa bi z njo želelo poslovati že več kot  250 slovenskih podjetij.

Številni obiski turških gospodarskih delegacij v Sloveniji in tudi zadnji obisk častnih konzulov,  pa jasno kažejo tudi željo turškega gospodarstva po poslovanju s slovenskimi podjetji.

Udeležba je brezplačna!

Prijava: Obvezna je prijava na dogodek na e-naslov: janja.mumlek@slotur.com. Zaradi omejenega števila mest se čimprej prijavite! Zadnji rok za prijavo je petek, 14. oktober 2016.

Aktivnost je financirana s strani Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj