Gospodarsko arhitekturni forum 02, Ljubljana

Gospodarsko arhitekturni forum 02, Ljubljana

20. 09. 2016

Datum: 29. september 2016, ob 18. uri

Kraj: Mesto oblikovanja Slovenija, Dunajska cesta 123, Ljubljana

Javna agencija SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo - Direktorat za lesarstvo vabita v sodelovanju z Zavodom Big, Kreativnim centrom za les, Univerzo na Primorskem in Društvom inženirjev in tehnikov lesarstva Ljubljana na Gospodarsko arhitekturni forum 02 z izjemno zasedbo mednarodno uveljavljenih arhitektov.

Gospodarsko arhitekturni forum 02 bo potekal 29. septembra 2016, ob 18. uri v Mestu oblikovanja Slovenija, Dunajska cesta 123, Ljubljana.

GAF-je namenjen vzpostavljanju neposrednih stikov med slovenskimi lesarji in tujimi arhitekti ter informiranju javnosti o inovativni leseni arhitekturi.

Program:

15.00 - 17.00 Gospodarsko arhitekturni forum - kontaktne mize (povabljena podjetja)
18.00 - 20.00 Gospodarsko arhitekturni forum - predavanja gostujočih arhitektov
20.00 - 20.15 Otvoritev razstave Leseni interierji 
20.00 - 21.00 Kruh in vino in Off, Design center Slovenije

Kuratorka in moderatorka: Eva Prelovšek Niemela

Vstop na predavaja je brezplačen.

Prijave: Prosimo, da zaradi omejenega števila sedežev pohitite s prijavo spodaj.

KONTAKTNE MIZE NA GOSPODARSKO ARHITEKTURNEM FORUMU

Kontaktne mize na Gospodarsko arhitekturnem forumu so organizirani individualni pogovori z gostujočimi arhitekti, avtorji projektov lesenih interierjev. So enkratna priložnost za lesarska podjetja, ki svoj prodor na tuje trge vzpostavljajo s pomočjo arhitektov. Število udeležencev je omejeno na deset. Dodatne informacije in prijava: Zmago Novak, GSM: 041 669119.

KRUH IN VINO & OFF

Za prijetno vzdušje in druženje bosta tradicionalno poskrbela Kruh in vino, na Off-u Design centra Slovenije pa lahko sodelujete tudi vi, prijave tukaj.

Gospodarsko arhitekturni forum je financiran s strani Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo Republike Slovenije - Direktorat za lesarstvo.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj