Poslovno sodelovanje - 20. 9. 2016

Poslovno sodelovanje - 20. 9. 2016

20. 09. 2016

Borzo poslovnega sodelovanja najdete tukaj, celotna borza mednarodnega poslovnega sodelovanja pa je dostopna na spletnem naslovu: www.een.si/merlin/.

Podrobnejše informacije o ponudbah lahko dobite pri kontaktnih osebah navedenih spodaj.

EEN-sept-26

Britansko podjetje z bogatimi izkušnjami na mednarodnem področju išče pivovarne, ki lahko varijo pivo v velikih količinah za prodajo različnim strankam v Evropi in Ameriki. Podizvajalski sporazum ali proizvodni sporazum bi sklenili s tradicionalnimi pivovarnami, ki izdelujejo prvovrstno pivo. Pivo bi prodajali pod znamko britanskega podjetja.

EEN-sept-27

Rusko IT podjetje je specializirano za pripravo rešitev za avtomatizacijo procesov upravljanja s človeškimi viri in ocenjevanja zaposlenih ter produktov za e-učenje za potrebe podjetja. Podjetje išče strokovnjake za izdelavo programa za upravljanje s talenti, s katerimi bi sklenili sporazum o nakupu licence.

EEN-sept-28

Črnogorsko podjetje ponuja distribucijske storitve za material za umetniško ustvarjanje: okvire, čopiče, lake, platna, vodenke, akrilne barve, oljne barve in drugo. Ponuja svoje storitve kot distributer.

EEN-sept-29

Britansko podjetje išče primerno podjetje, ki bi na podlagi proizvodnega sporazuma izdelovalo izdelke iz galvaniziranega jekla.

EEN-sept-30

Britansko podjetje se ukvarja z distribucijo zeliščnih, homeopatskih in naravnih prehranskih dodatkov ter medicinskih pripomočkov. Išče nove inovativne izdelke in pripomočke ter ponuja sklenitev sporazuma o distribucijskih storitvah.

EEN-sept-31

Francoski distributer lesenih zatočišč za živino in bivakov za lovce išče dobavitelje tovrstnih izdelkov in ponuja sodelovanje na podlagi sporazuma o distribucijskih storitvah.

EEN-sept-32

Špansko podjetje se ukvarja z uvozom, izvozom in inštalacijo klimatskih naprav, hladilne opreme, gospodinjskih aparatov priznanih znamk. Tujim podjetjem na tem področju ponuja distribucijske storitve.

EEN-sept-33

Poljski proizvajalec plastičnih izdelkov (obešalnikov za oblačila, dodatkov za pohištvo) išče dobavitelje plastike (polipropilena, polistirena, ABS plastike, polietilena z nizko gostoto-LDPE, polietilena z visoko gostoto-HDPE, PVC) in ponuja sklenitev proizvodnega sporazuma.

EEN-sept-34

Črnogorski distributer je specializiran za področje živilskih izdelk9ov in išče dobavitelje s področja agroživilske industrije, predvsem živil in živilskih izdelkov, alkoholnih in brezalkoholnih pijač (vina, sokovi, sode). S partnerji bi sklenili sodelovanje na podlagi sporazuma o ekskluzivni distribuciji na črnogorskem trgu.

EEN-sept-35

Portugalsko podjetje ponuja kvalitetne izdelke in storitve na področju obnovljive energije in učinkovite rabe energije, skupaj s storitvami inženiringa, oskrbe in izgradnje. Podjetje išče nove inovativne izdelke in ponuja sklenitev sporazuma o zastopanju ali o distribucijskih storitvah.

Gospodarska zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Petra Arzenšek

Tel: 01 / 589 81 56

E-mail: petra.arzensek@gzs.si

Mariborska razvojna agencija

Enterprise Europe Network - Slovenija

Pobreška cesta 20, 2000 Maribor

Kontaktna oseba: Jolanda Damiš

Tel: 02 / 333 13 07

E-mail: een@mra.si in jolanda.damis@mra.si

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network – Slovenija

Celovška 71, p.p. 2350, SI-1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Jana Vidic

Tel: 01 / 583 08 10

E-mail: jana.vidic@ozs.si

Univerza na Primorskem

Znanstveno-raziskovalno središče

Enterprise Europe Network - Slovenija

Garibaldijeva 18, SI-6000 Koper

Kontaktna oseba: Sebastjan Rosa

Tel: 05 / 663 77 13

E-mail: sebastjan.rosa@zrs.upr.si

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj