11. Slovenski forum inovacij - program za PODPORNE INŠTITUCIJE, Ljubljana

11. Slovenski forum inovacij - program za PODPORNE INŠTITUCIJE, Ljubljana

13. 09. 2016

Datum: 20. in 21. september 2016

Kraj: Gospodarsko razstavišče, Ljubljana

VSE JE LAHKO IZZIV

Kako in na kakšen način boste poskrbeli, da boste ravno v vaši valilnici talentov in znanja ustvarili najbolj inovativne igralce sodobnega poslovnega ekosistema? Na svetu je že več kot 2000 pospeševalnikov, tehnoloških parkov in inkubatorjev.

Kaj dela vašega tako drugačnega in inovativnega od drugih? S kakšnimi izzivi se soočate?

Javna agencija SPIRIT Slovenija letos že enajstič prireja Slovenski forum inovacij. 20. in 21. septembra vam želimo z izbranimi tematikami in delavnicami zagotoviti novo interaktivno znanje, da postanete še boljši, močnejši, hitrejši in inovativnejši, in vam tako pomagamo doseči uspeh na najvišjem nivoju.

Kako lahko visokotehnološke in inovativne produkte svojih varovancev predstavite širši javnosti? Kako boste zgradili mostove in se približali širši publiki? Na delavnici Znanost in družba - Kako ustvariti vključujoč in progresiven dialog? boste lahko pridobili veščine in znanje za grajenje mostov ter kako vaš produkt predstaviti, da bodo uporabniki razumeli njegov potencial in mu omogočili globalno ekspanzijo.

Na forumu se boste med drugim lahko udeležili tudi okrogle mize o uspešnih mladih inovativnih podjetnikih, poslušali Uršo Žorž govoriti o strasti, ki je bistvena za motivacijo in doseganje rezultatov, in Lojzeta Bertonclja o izkušnjah različnih pristopov vitkega inoviranja v velikih podjetjih. Vabljeni tudi na ves ostali progam in razstavo 40 najboljših slovenskih inovacij.

Celoten program si lahko ogledate tukaj: www.foruminovacij.si/sfi/program.

Vstop na 11. Slovenski forum inovacij je brezplačen, za delavnice pa je potrebna predhodna prijava: https://goo.gl/forms/EUwmTEIijxKh8Z9I2.

Se vidimo v torek in sredo, 20. in 21. septembra 2016, na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani!

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj