11. Slovenski forum inovacij - program za RAZISKOVALNE INŠTITUCIJE, Ljubljana

11. Slovenski forum inovacij - program za RAZISKOVALNE INŠTITUCIJE, Ljubljana

13. 09. 2016

Datum: 20. in 21. september 2016

Kraj: Gospodarsko razstavišče, Ljubljana

VSE JE LAHKO IZZIV

Se zavedate pomembnosti povezave znanosti s širšo družbo? Ste pri svojih pristopih dovolj inovativni in prodorni? Vam vključevanje znanosti v družbo predstavlja izziv?

Javna agencija SPIRIT Slovenija letos že enajstič prireja Slovenski forum inovacij. Raziskovalnim institucijam in znanstvenikom želimo pokazati, kako pomemben je stik znanosti z laično publiko, in kaj lahko sami storite, da bodo vaša stališča in procesi dela bolje razumljeni v javnosti. S tem namenom smo posebej za vas oblikovali brezplačno delavnico »Znanost in družba – Kako ustvariti vključujoč in progresiven dialog?«, ki bo potekala v torek, 20. septembra 2016, med 12. in 14. uro. Na delavnici boste pod vodstvom Jadranke Jezeršek Turnes izvedeli, zakaj je pomembna komunikacija med družbo in znanostjo, kako rezultate znanstveno-raziskovalnega dela predstaviti na vsem razumljiv način in še mnogo več.

Poleg udeležbe delavnice vas vljudno vabimo tudi k ogledu razstave 40 slovenskih najboljših inovacij.

Celoten program si lahko ogledate tukaj: www.foruminovacij.si/sfi/program.

Delavnica je, tako kot vstop na 11. Slovenski forum inovacij, brezplačna. Na delavnico se je potrebno predhodno prijaviti preklo spletne strani: https://goo.gl/forms/EUwmTEIijxKh8Z9I2.

Se vidimo v torek, 20. septembra 2016, na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani!

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj