11. Slovenski forum inovacij - program za NEZAPOSLENE, Ljubljana

11. Slovenski forum inovacij - program za NEZAPOSLENE, Ljubljana

13. 09. 2016

Datum: 20. in 21. september 2016

Kraj: Gospodarsko razstavišče, Ljubljana

VSE JE LAHKO IZZIV

Ali se tudi vi zavedate, da se trg dela nenehno spreminja? Si želite spoznati orodja, s katerimi boste izboljšali svojo konkurenčnost?

Javna agencija SPIRIT Slovenija letos že enajstič prireja Slovenski forum inovacij. Kot iskalci zaposlitve se morate prilagajati nepredvidljivemu trgu ter se soočati z vsakodnevnimi izzivi.

Ker se zavedamo, kako pomembna je inovativnost tudi pri iskanju zaposlitve, smo program v sredo, 21. septembra 2016, pripravili z mislijo na vas.

Letošnje delavnice in okrogle mize so namenjene spodbujanju podjetnosti in inovativnosti.

Na okrogli mizi se boste lahko spoznali z uspešnimi mladimi podjetniki, kar vam bo dalo še dodatno motivacijo in zagon, da krenete na svojo lastno podjetniško pot. Če še ne veste, kaj je vaša strast, jo boste lahko odkrili skupaj z Uršo Žorž. Na poti do vašega uspeha vam bo pomagal tudi Jose Antonio Morales, ki vam bo na interaktivni delavnici predstavil tri koncepte, ki jih morate obvladati, da bi zgradili soliden temelj za posel ali življenje nasploh: čas, namen in um. Želite odkriti neverjetni potencial, ki ga nosite v sebi? Temu je namenjena delavnica o osebnem poslovnem modelu.

Na novo pridobljene veščine vam bodo omogočile pogled izven okvirjev in omogočile, da postanete konkurenčni na trgu dela in s tem morda prinesle tudi zaposlitev. Ker verjamemo, da si tudi vi tega želite, vas vabimo, da svoj potencial skupaj z nami odkrijete, razvijete ali ponovno najdete in ga uporabite na svoji poti do uspeha.

V okviru Slovenskega foruma inovacij si lahko ogledate tudi razstavo 40 najboljših slovenskih inovacij.

Celoten program si lahko ogledate tukaj: www.foruminovacij.si/sfi/program.

Vstop je brezplačen, za delavnice pa je potrebna predhodna prijava na: https://goo.gl/forms/EUwmTEIijxKh8Z9I2.

Se vidimo v sredo, 21. septembra 2016, na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani!

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj