11. Slovenski forum inovacij - program za PODJETJA, Ljubljana

11. Slovenski forum inovacij - program za PODJETJA, Ljubljana

13. 09. 2016

Datum: 20. in 21. september 2016

Kraj: Gospodarsko razstavišče, Ljubljana

VSE JE LAHKO IZZIV

Inovacije prinašajo spremembe, koristi in izboljšave - ali ste pripravljeni na izziv?

Verjamemo, da tudi v vašem podjetju nenehno stremite k iskanju novih inovativnih pristopov in s tem aktivno sledite trendom, ki vam omogočajo, da postanete in ostanete pomembni deležniki na nepredvidljivem in konkurenčnem trgu. Ta od vas venomer zahteva nenehne spremembe in prilagajanja. Pa imate dovolj znanj, potenciala in strasti, ki vam bodo omogočile, da boste še boljši, kompetenčnejši, močnejši?

Javna agencija SPIRIT Slovenija letos že enajstič prireja Slovenski forum inovacij. Spodbuditi želimo vašo podjetnost in kompetenčnost ter vam omogočiti, da najdete načine izboljšanega poslovanja in lansiranja novih produktov na trg, da bodo že na začetku imeli odličen potencial za uspeh. Inovativni in kreativni pristopi vam omogočajo dostop do vašega neizkoriščenega potenciala za še večje dosežke, marsikdaj pa tudi priložnost, da stopite korak ali celo dva pred konkurenco. Skupaj z vami bi radi pisali vašo zgodbo uspeha. Iz tega razloga smo prvi dan foruma, torek, 20. septembra 2016, oblikovali s posebno mislijo na vas.

Na delavnici Inovativnost za ustvarjalne organizacije se boste naučili vaj za ustvarjalnost tudi v morebitnem monotonem delovnem okolju, na okrogli mizi Obzorje 2020 pa boste izvedeli, kako napisati dobro prijavo za evropske razpise. Udeležite se lahko tudi delavnice Lojzeta Bertonclja, ki bo z vami delil izkušnje različnih pristopov vitkega inoviranja v velikih podjetjih. Strokovnjakinji kadrovskega managementa iz podjetja HRM bosta predavali o oblikovanju agilne in inovativne ekipe, kjer boste spoznali načine, kako najti primerne kandidate za svoje podjetje.

Celoten program si lahko ogledate tukaj: www.foruminovacij.si/sfi/program.

Vsak uspeh v življenju in poslu je povezan z izzivi in nenehnimi spremembami, ki je v neposredni povezavi s kreativnim profesionalnim inoviranjem – tega se zavedajo vsi uspešni podjetniki. Ker verjamemo, da si tega želite tudi vi, vas vabimo, da skupaj z nami stopite na pot vašega uspeha.

Vstop na 11. Slovenski forum inovacij je brezplačen, za delavnice pa je potrebna prijava na spletni strani: https://goo.gl/forms/EUwmTEIijxKh8Z9I2.

Se vidimo v torek, 20. septembra 2016, na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani!

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj