Poslovno sodelovanje - 6. 9. 2016

Poslovno sodelovanje - 6. 9. 2016

06. 09. 2016

Borzo poslovnega sodelovanja najdete tukaj, celotna borza mednarodnega poslovnega sodelovanja pa je dostopna na spletnem naslovu: www.een.si/merlin/.

Podrobnejše informacije o ponudbah lahko dobite pri kontaktnih osebah navedenih spodaj.

EEN-sept-01

Inovativno podjetje, ki izdeluje brezžične polnilce za mobilne telefone, pametne ure in tablice, išče podjetje, ki les obdeluje s struženjem ali CNC stroji za proizvodnjo lesenih škatlic za njegove naprave.

EEN-sept-02

Belgijski trgovec prodaja produkte različnih področij: medicinska oprema in izdelki, veterina, kmetijstvo, reja domačih živali in obnovljiva energija. Išče nove dobavitelje izdelkov oz. storitev s teh področij.

EEN-sept-03

Britansko podjetje se ukvarja z uvozom in izvozom alkoholnih pijač. Pred kratkim so izdelali svojo blagovno znamko piva in razvijajo še blagovno znamko za alkoholne pijače. Za večji uspeh na trgu iščejo proizvajalca poslovnih daril in promocijskih izdelkov.

EEN-sept-04

Nizozemsko podjetje, ki razvija sisteme za nadzor in analizo kvalitete vode, je razvilo kombinacijo instrumentov za nadzor kvalitete vodne gladine, ki temelji na tehnologiji oddaljenega analiziranja satelitskih posnetkov, povezani z ročnimi in fiksnimi napravami. Podjetje išče distributerje in ponuja tudi sporazum o izvajanju storitev.

EEN-sept-05

Nemško podjetje izdeluje izolacijski material iz ekoloških sestavin (konoplja, juta, glina). Material se uporablja za izolacijo notranjih prostorov in fasade za vse vrste zgradb. Podjetje išče distributerje s poznavanjem gradbeništva in naravnih izolacijskih materialov.

EEN-sept-06

Črnogorsko podjetje izdeluje elektrode za varjenje in navarjanje, za rezanje in elektrode za varjenje sive litine. Izdeluje še žične palice za varjenje z ogljikovim dioksidom, žične palice za varjenje po postopku TIG in žične palice za varjenje s kisikom in acetilenom.

EEN-sept-07

Sicilijansko podjetje izdeluje kvalitetne pripomočke za kopalnice za zasebna stanovanja in hotele. Podjetje že deluje na tujih trgih in želi razširiti obseg trga ter išče prodajne agente in distributerje.

EEN-sept-08

Turški proizvajalec hidravličnih in pnevmatskih sestavnih delov, objemk za cevi, plastičnih kapic in čepov, ki se uporabljajo v navtiki, transportu energije, gradbeništvu in kmetijstvu, išče distributerje.

EEN-sept-09

Poljsko podjetje izdeluje sisteme za shranjevanje ključev z nadzorom uporabnikov, ki omogoča nadzor nad uporabniki ključev v zgradbah, na primer omejitev dostopa do ključev, ki odpirajo varovane prostore. Ponuja sodelovanje na podlagi sporazuma o prodajnem posredništvu ali distribuciji.

EEN-sept-10

Turško podjetje je specializirano za razvijanjem zunanjega in notranjega oglaševanja in promocijskih izdelkov za podjetja s področja pogonskih goriv, bančništva, avtomobilizma, hotele, telekomunikacij in gradbeništva. Išče trgovske posrednike (zastopnike, agente).

Gospodarska zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Petra Arzenšek

Tel: 01 / 589 81 56

E-mail: petra.arzensek@gzs.si

Mariborska razvojna agencija

Enterprise Europe Network - Slovenija

Pobreška cesta 20, 2000 Maribor

Kontaktna oseba: Jolanda Damiš

Tel: 02 / 333 13 07

E-mail: een@mra.si in jolanda.damis@mra.si

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network – Slovenija

Celovška 71, p.p. 2350, SI-1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Jana Vidic

Tel: 01 / 583 08 10

E-mail: jana.vidic@ozs.si

Univerza na Primorskem

Znanstveno-raziskovalno središče

Enterprise Europe Network - Slovenija

Garibaldijeva 18, SI-6000 Koper

Kontaktna oseba: Sebastjan Rosa

Tel: 05 / 663 77 13

E-mail: sebastjan.rosa@zrs.upr.si

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj