Brezplačni dogodek - »Prenos lastništva podjetij«, Maribor

Brezplačni dogodek - »Prenos lastništva podjetij«, Maribor

12. 08. 2016

Datum: 30. avgust 2016

Kraj: OOZ Maribor, Titova 63, Maribor

Območna obrtno podjetniška zbornica Maribor je v sodelovanju z vodilnim partnerjem Združenjem zbornic iz regije Veneto (Italija) in sedmimi zbornicami iz Avstrije, Nemčije, Švice, Francije in Italije uspešno kandidirala s projektom CTEMAlp na razpisu evropskega programa Alpski prostor. S pomočjo projekta bo zbornica pomagala podjetnikom in obrtnikom pri prenosu lastništva podjetij. Poleg formalno-pravnega svetovanja, bo to zajemalo tudi vzpostavitev spletne platforme s ponudbo podjetij, ki jih želijo lastniki lastniško prenesti in svetovanje pri iskanju interesentov za nakup.

V ta namen bodo 30. avgusta 2016 na lokaciji OOZ Maribor, Titova 63, organizirali panel ter organizacijam, strokovnjakom in podjetjem predstavili njihove projektne aktivnosti in primere dobrih praks iz držav EU. Skupaj s povabljenimi gosti in udeleženci panela želijo zbrati tudi ideje in predloge za nadaljnje aktivnosti, ki bodo vodile do vzpostavitve novih storitev na področju prenosa lastništva podjetij.

Udeležba na dogodku je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave: Območna obrtna-podjetniška zbornica Maribor, Kontaktna oseba: ga. Urška Rafolt, e-naslov: urska.rafolt@ozs.si, Tel: (02) 330-3-504.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj