Brezplačna motivacijska delavnica s ciljem ponovnega vstopa mladih na trg dela, Nova Gorica

Brezplačna motivacijska delavnica s ciljem ponovnega vstopa mladih na trg dela, Nova Gorica

30. 06. 2016

Datum: 5. julij 2016, ob 8.30 uri (trajanje: 2 - 3 ure)

Kraj: v prostorih Zavoda RS za zaposlovanje, OS Nova Gorica, Tolminskih puntarjev 4, Nova Gorica

Vsebina:

Po krajšem ali daljšem obdobju ne aktivnosti na trgu dela izgubljamo konkurenčne prednosti in strokovna znanja pridobljena v izobraževalnem sistemu in na funkcionalnih usposabljanjih.

Osamljenost, nezadovoljstvo, pomanjkanje socialnih stikov in občutek nekoristnosti za družbo peljejo v razočaranje in depresijo.

Na brezplačni motivacijski delavnici, ki bo potekala 5. julija 2016, ob 8.30 uri v prostorih Zavoda RS za zaposlovanje, OS Nova Gorica, Tolminskih puntarjev 4, Nova Gorica, vam bodo predstavili korake za izhod iz zatečene situacije in čim bolj hiter vstop na trg dela z motivacijsko delavnico, ki bo sestavljena iz uvodnega teoretično praktičnega dela in številnih primerov dobrih praks ter nadaljevalnega dela kjer boste aktivno sodelovali s praktično vajo, usmerjeno k reševanju vašega konkretnega primera.

Dnevni red:

  • Teoretična izhodišča motivacije in dvigovanja samozavesti posameznika in skupine.
  • Primeri dobrih praks iz preteklosti in sedanjosti, ki vas bodo navdihnili in navdušili ter pokazali smer vašega lastnega delovanja.
  • Praktični konkretni primer motivacijskega modela, ki bo predstavljal izhodišče za praktično vajo v drugem delu delavnice.
  • Praktična vaja na kateri bo vsak udeleženec delavnice pripravil osnutek rešitve in vstopa na trg dela, na osnovi motivacijskega modela, ki bo predstavljen v prvem delu delavnice.
  • Zaključek delavnice, vprašanja in odgovori in dogovor o nadaljnjem delu s posamezniki na osnovi individualnih svetovanj.

Z vami bosta Amelija Skomina Zorn in mag. Bruno Mihelj.

Delavnica je namenjena brezposelnim osebam in drugim zainteresiranim javnostim.

Udeležba na delavnici je brezplačna!

Prijave: Za udeležbo na delavnici je obvezna predhodna prijava preko e-pošte na naslov: bruno.mihelj@rra-sp.si ali po telefonu na številko: 051 382 266.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj